Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

Аз тези дни не съм плащала нищо. Последно плащах преди месец и нямах проблеми, беше с маестро, кода си дойде, но пък беше на рс, съвсем различно е от твоя случай.

Връзка към коментар

В крайна сметка излязох печеливш от цялата ситуация  :)

Взех друга карта, букнах 2х2 нощувки с MMTAPPYHOURS и ми даде по 2200 рупии отстъпка което си беше повече от една нощувка отстъпка.....интересното е че ми добави някакви почти 2000 рупии за нещо....както и да е в крайна сметка сравнено с букинг спестих около 90лв., което от 240 на 150лв си е страхотна оферта.

Продължавам да дебна и за хотела на Ко Панган, вчера го играх и него с различни комбинации (пак същия код) и от 330лв в букинг ми свали на 200лв в ММТ

• Харесвам 3
Връзка към коментар

mmtsearcher до 60% (2400 рупии) резервации до 15 декември , минимум две нощувки, 5 часа до края на промоцията. 

Аз с моите дати след 23 декември продължавам да си чакам,  :lol:

Връзка към коментар

HOTELTHAI също, но за тайланд :)

сваля до 3000 рупии което хич не е малко

HTLTHAI и HTLAPP работят и свалят по около 2000-2200 рупии

https://promos.makemytrip.com/hotel-htlthai-30062016.html

До 1200 е. Къде видя 3000 ?

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Опитвам се да резервирам през MMT и не става,  и не става с три различни карти опитах, нов акаунт направих и дава някакъв проблем с банката и дотук.

Някой днес да е успял да резервира?

Връзка към коментар

Опитвам се да резервирам през MMT и не става,  и не става с три различни карти опитах, нов акаунт направих и дава някакъв проблем с банката и дотук.

Да не би да си с ДСК? Те бяха в таймаут днес, има писано в друга тема: http://magelanci.com/topic/1959-кредитна-карта-за-пътуващи/?p=172924

Връзка към коментар

Да не би да си с ДСК? Те бяха в таймаут днес, има писано в друга тема: http://magelanci.com/topic/1959-кредитна-карта-за-пътуващи/?p=172924

Не съм с ДСК, с три карти от 3 различни банки, като Дайнерса категорично го отхвърля, а другите две имали проблем с банката - СЖЕ и Пощенска.

Връзка към коментар

Аз съм с кредитна Виза на пиреус и от снощи пробвам. Също не минава плащането и не мога да резервирам.

Връзка към коментар

Аз съм с кредитна Виза на пиреус и от снощи пробвам. Също не минава плащането и не мога да резервирам.

Мерси за отговора и да знам, че проблема не е само при мен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Вчера и аз имах проблем при плащане с Виза кредитна от Фибанк, която преди минаваше. Маестрото от тях не минава, Дайнерса също не иска, прие ми плащане с дебитна мастер на Уникредит.

В тази връзка как да изтрия запаметената ми карта в мобилният ап. Някой да има идея?

Редактирано от Радослав
Връзка към коментар

А спазвате ли времевите ограничения на картите? В общите условия на промоциите някои са за месеци. 

Три за денонощие , пет в рамките на месец

Да, не съм резервирала нищо от месец май :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В тази връзка как да изтрия запаметената ми карта в мобилният ап. Някой да има идея?

Влез си в профила от компютър и там става много лесно.

Като се стигне до плащане и може да си триеш запаметените карти, може да има и друг начин, но засега аз този съм открила :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

На мен непрекъснато ми излиза прозорец при плащане с предложение от банка Axis за превалутиране и брояч от 3 минути, който освен че ми качва цената с около 3 евро, не ми позволява да платя. Или поне моето субективно усещане е такова. Няколко карти не минават. Писах и питах съпорта. Отговориха ми да си ъпдейтна програмата и да изтрия бисквитките. Но не става...

Редактирано от rik4o
Връзка към коментар

Да, и през компютър. И почти всичко, за което се сетих. Без акаунт, като гост, на две устройства, днес и на трето, от друго ИП. Преди седмица ме пусна за една нощувка, и аз не знам как, и сега пак - блокаж.

Връзка към коментар

За изтриването на запаметените карти се оказа че има опция в мобилният ап, в профил, my saved cards. Струва ми се че се появи от ъпдейта от вчера. Няма как да не съм го забелязъл преди това. Ама може и да не съм внимавал :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.