Hollywood Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 (редактирано) С MMTAPPYHOURS букнах 7 нощувки в тайланд, купона работи безотказно и спестих не малко пари...така че действайте го... Какви трябва да са "параметрите"? Редактирано 9 септември, 2016 от Hollywood Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 https://promos.makemytrip.com/ih-htlvisit-26082016.html Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Упорито се инатят за пореден път само за резервации до 15 декември. Аз вече си резервирах от други места, добрите хотели в топ сезона почнаха да свършват докато пуснат код за януари-февруари. 1 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 Привет - пробвам се да запазя хотел в Букурещ (3 нощувки, 12 септ до 15 септ), но при опит за плащане с diners, получавам следното съобщение: ---------------------------------------------------------- Your transaction could not be processed! Your payment has failed as your card is not allowed for online payments. Please use any other card / payment option. We request you to try making the payment again. ---------------------------------------------------------- Какво трябва да направя, за да направя плащането с diners? П.С. пробвах се да търся в темата дали вече е отговорено по въпроса, но не намерих нищо... 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 А видя ли какви карти се приемат за плащане в конкретния хотел/сайт за резервация? Може би това е проблемът. Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 9 септември, 2016 Сподели Публикувано: 9 септември, 2016 в makemytrip дава като опции плащане с diners/discover/visa и т.н., а в booking гледам, че хотелът приема виза, американ експрес, маестро и мастеркард; страницата на хотела не дава никакво инфо какви карти приемат... Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 10 септември, 2016 Сподели Публикувано: 10 септември, 2016 Привет - пробвам се да запазя хотел в Букурещ (3 нощувки, 12 септ до 15 септ), но при опит за плащане с diners, получавам следното съобщение: ---------------------------------------------------------- Your transaction could not be processed! Your payment has failed as your card is not allowed for online payments. Please use any other card / payment option. We request you to try making the payment again. ---------------------------------------------------------- Какво трябва да направя, за да направя плащането с diners? П.С. пробвах се да търся в темата дали вече е отговорено по въпроса, но не намерих нищо... Така е като като не се систематизира информация. В началните страници пише, че не се приема diners. Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 10 септември, 2016 Сподели Публикувано: 10 септември, 2016 (редактирано) Такааа... Както писах по назад в темата Визата ми, с която съм плащал досега в ММТ, внезапно спря да работи за сайта. След като пробвах няколко пъти да платя безуспешно, ми дойде музата и взех та й активирах 3Д кода. И..... се получи. ММТ си е бъгаво и вместо да каже: къде ти е 3Д паролата, просто отказва да извърши транзакцията. Текущ активен код: HTLOFF , свалих 2х2200 INR. Редактирано 10 септември, 2016 от Радослав 2 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 10 септември, 2016 Сподели Публикувано: 10 септември, 2016 Не ми провървя - и с виза не можах да платя... Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 На мен непрекъснато ми излиза прозорец при плащане с предложение от банка Axis за превалутиране и брояч от 3 минути, който освен че ми качва цената с около 3 евро, не ми позволява да платя. Или поне моето субективно усещане е такова. Няколко карти не минават. Писах и питах съпорта. Отговориха ми да си ъпдейтна програмата и да изтрия бисквитките. Но не става... А при вас появява ли се тоя прозорец от банка Axis, или е само при мен? Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 А при вас появява ли се тоя прозорец от банка Axis, или е само при мен? WP_20160828_050.jpg Появявава се, но не винаги. Аз избирам дясната опция. Курсът на Виза/Мкард е по-изгоден Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 Появявава се, но не винаги. Аз избирам дясната опция. Курсът на Виза/Мкард е по-изгоден Да, така е. Но на мен пък тази опция ми е забранена. Мога да я избера, но не ми дава да приема условията долу с тикче и не минава нататък. А след това при теб си идва екранът за 3D? Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 Картата ми беше без 3Д,май че премина директно на плащане. И нямах проблем да избера едната или другата опция. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 (редактирано) Най-после днес мина плащане и при мен. Картата е Debit MasterCard на Тексимбанк. Кодът е HTLOFF. За отбелязване е, че трябва да откажете предложения и даже вече въведен от системата код (какъвто и да е той), защото в момента дава по-малка отсъпка. 2200 рупии е сумата, която би ви свалил цитираният по-горе код, който в момента е работещ. Резултатът - 29 евро намаление на цената на хотела от 87 на 58 евро. Това в общия случай е непостижима цена за който и да е друг сайт за приличен тризвезден хотел със закуска в Хамбург за петък срещу събота! А иначе все по-трудно става да се дават някакви препоръки за предпочитан начин на плащане и възможните рестрикции от този чуд(ес)ен индийски сайт. Поне за мен. Редактирано 11 септември, 2016 от rik4o 3 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 При мен днес мина плащане с кредитна карта Виза на Фибанк. Ползвах код: MMTAGAIN. Цената падна от 80 на 55 евро. Става въпрос за тризвезден хотел със закуска в Милано за другата седмица. Според мен все още има далавера от ммт. 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 Проверявайте и колко е цената в другите сайтове. Много често на ммт е надута и с дискаунта става подобна. Рядкото бинго с реалната далавера иска търсене 2 Връзка към коментар
stan4d Публикувано: 11 септември, 2016 Сподели Публикувано: 11 септември, 2016 Преди малко взех 3 нощувки в Будапеща за ноември с 48 евро по-евтино от цените в традиционните сайтове. Код INTHTLBEST - гъвкаво намаление в зависимост от стойността на цялата резервация - колкото е по-висока, толкова намалението е по-голямо. Мин. престой 3 нощувки - в случая имах 4000 рупии намаление. Не ми разреши да правя резервации нощувка по нощувка - първо ми даде, че няма стаи ( с код HTLOFF и още един), после излезе съобщение, че не съм стигнал мин. сума от 4000 рупии, за да го използвам. Имах проблем с плащането - дебитни карти Visa на DSK, Пощенска, Raiffeisen - не минаха. (имат активирана 3D). Не беше от акаунта - с кредитна Visa на FIB стана от първия път. С Master на Icard също до сега не съм имал проблеми 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 септември, 2016 Сподели Публикувано: 12 септември, 2016 Най-накрая реших да резервирам през този сайт.Пробвах с три различни карти,нито една не мина.Успях с чужда Виза електрон.Получих потвърждение веднага.И малко по късно ето този мейл: Greetings from MakeMyTrip!!! With regards to below mentioned booking voucher, Booking got failed earlier. We are trying to contact you over phone on 918926029650 but unable to connect. Kindly advise us if you would like to process & confirm the reservation. Your prompt response would be appreciated. Няма как да се свържат с този номер, защото е измислен.Всъщност има ли опция сайта да приеме БГ номер? Бихте ли ми дали съвет как най-евтино да се свържа с тях.Може би с предплатен Скайп? Дали това,че плащам с чужда карта може да е проблем? Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 13 септември, 2016 Сподели Публикувано: 13 септември, 2016 Как става тази верификация на телефонния номер като всъщност не е индийски, а реално несъществуващ? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 13 септември, 2016 Сподели Публикувано: 13 септември, 2016 Няма верификация, напиши бг мобилен + още една цифра. Кодовете им са подобни. Няма как да вземеш кешбек, но ще ти минават резервациите. 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Резервациите минават, по-скоро за кешбека се чудех как да използвам. Благодаря. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Най-накрая реших да резервирам през този сайт.Пробвах с три различни карти,нито една не мина.Успях с чужда Виза електрон.Получих потвърждение веднага.И малко по късно ето този мейл: Greetings from MakeMyTrip!!![/size] With regards to below mentioned booking voucher, Booking got failed earlier.[/size] We are trying to contact you over phone on 918926029650 but unable to connect.[/size] Kindly advise us if you would like to process & confirm the reservation.[/size] Your prompt response would be appreciated.[/size] Няма как да се свържат с този номер, защото е измислен.Всъщност има ли опция сайта да приеме БГ номер? Бихте ли ми дали съвет как най-евтино да се свържа с тях.Може би с предплатен Скайп? Дали това,че плащам с чужда карта може да е проблем? Пиши им , че картата ти е задължена със сумата и си очакваш ваучера. Ще оправят всичко. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Така и не разбрах къде беше проблема. Още вчера сутринта говорих с кол центъра им.От там нищо не можаха да кажат,трябвало да изчакам докато от международния им отдел ми звъннат.Дадох им актуалния си тел.номер. Междувременно ми бяха изпратили няколко мейла да потвърдя искам ли все още резервацията ???Това при положение,че парите са дръпнати веднага от картата.Разменихме си още няколко любезни мейла,трябше да ми пратят вече окончателното потвърждение. След като до вечерта не го получих им изпратих един от гневните си мейли подготвени за такива случай.Сутринта ми изпратиха ваучер с потвърждение. Говорих с тях от предплатен Скайп,доста евтино излиза.Опитах се да сложа актуалния си номер в профила ми,но каквото и да напиша, отпред системата слага кода на Индия. 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 Случвало ми се е често и винаги нещата се оправят. Така и не разбирам от къде идва този тип проблем, но винаги се корегират индийките . Връзка към коментар
iMari Публикувано: 14 септември, 2016 Сподели Публикувано: 14 септември, 2016 То не е само при индийците.При edreams също ми се е случвало,не помня още къде.Дали пък няма връзка с това,че както българските банки си имат списък с неблагонадеждни сайтове и звънят на клиента преди да разрешат плащане,така и някои сайтове имат едно наум при плащане с БГ карти? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега