Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Какви трябва да са "параметрите"?

Aми аз направих 3+2+2 резервации и за всяка го ползвах, като за едната мисля че ползвах и HOTELTHAI, разликата в крайната цена с тази на букинг е около 110лв което е около 30-35%

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано: (редактирано)

Aми аз направих 3+2+2 резервации и за всяка го ползвах, като за едната мисля че ползвах и HOTELTHAI, разликата в крайната цена с тази на букинг е около 110лв което е около 30-35%

Убаво, но цена на вечер 4000 техни единици, която на плащане става 6500. :lol: Некви индийски номерца прилагат.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

При мен мина плащане с кредитна MasterCartd на ЦКБ. Използвах код  INTHTLSALE цената падна от 191€ на 132€. Кода важи за над три нощувки.

• Харесвам 1
Публикувано:

Има хубави активни отстъпки. И за 1 ден и за 2 дни и за 3 дни, до 15 декември. Има и за новогодишните празници отстъпки за три дни/до края на януари 2017г/.

• Харесвам 1
Публикувано:

Проверявайте и колко е цената в другите сайтове. Много често на ммт е надута и с дискаунта става подобна. Рядкото бинго с реалната далавера иска търсене

Публикувано:

MMTAPPYHOURS дава 2000 отстъпка + 1000 кешбек.(минимум 2 нощувки, до 31 октомври)

Този кешбек дават ли го ако акаунта не е верифициран с индийски номер?

Публикувано:

MMTAPPYHOURS дава 2000 отстъпка + 1000 кешбек.(минимум 2 нощувки, до 31 октомври)

Този кешбек дават ли го ако акаунта не е верифициран с индийски номер?

Не 

• Харесвам 1
Публикувано:

Нещо напоследък кодовете и отстъпките им не могат да дадат по добра цена от CheckMyHotel   в 70-80 % от случаите в сравнение с MakeMyTrip  дават по добра цена и с по добри условия на резервцията /срокове на анулация, на плащане/ 

Дигнаха си акциите Индийците и докато не почне новата им игра , няма да има далавера.

Аз днес понапазарувах точно с MMTAPPYHOURS. 3-звездни хотели във Виетнам и Камбоджа за по $10-12. Нещо дори се бяха отпуснали с резервации за до края на Януари. Дори с фрий анулация няколко дни по-рано.

Редактирано от T.E.Lawrence
  • Харесвам 3
Публикувано:

Аз онзи ден запазих 3-звезден хотел на КуДамм в Берлин, за 3 нощувки, двойната стая със закуска - 69 евро.Отстъпката беше 4000 рупии, повече от доволен съм. ;)

• Харесвам 2
Публикувано:

На мен нещо не ми върви с този сайт...опитвам се за месец юли2017 г. да намеря нещо за Санторини, но все не ми приема кодовете, а пробвах доста...

Публикувано:

На мен нещо не ми върви с този сайт...опитвам се за месец юли2017 г. да намеря нещо 

в MMT обикновено кодове са за по-близки периоди.

• Харесвам 1
Публикувано:

И то много по-близки. Аз от юли чаках да важат кодовете за януари и едва вчера успях. Дори пишеше, че са само до края на декември.

Докато обаче пуснат кодове за лятото , цените на хотелите на Санторини, няма да са такива каквито са сега, или поне на 70-80 %  от хотелите, затова сега си направи резервация в 2-3 хотела с право на безплатна анулация, и пак си ги дебни. 

Редактирано от Марти
  • Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Един въпрос от начинаещ. В момента сравнявам за един хотел и получаваш един и същи код в мобилното приложение, през браузер от телефона и пре компютър, т.е. една цена при всички варианти.

Нямаше ли нещо такова, че има кодове, които важат само през мобилното приложение?

Публикувано:

Един въпрос от начинаещ. В момента сравнявам за един хотел и получаваш един и същи код в мобилното приложение, през браузер от телефона и пре компютър, т.е. една цена при всички варианти.

Нямаше ли нещо такова, че има кодове, които важат само през мобилното приложение?

И аз гледам в последно време, че няма разлика и си ги следя от компютър.

• Харесвам 1
Публикувано:

При последните ми резервации-от септември примерно, цените са изравнени на двете места-през компютър и през мобилното приложение. Не съм засичала вече да е изгодно да се правят отделни резервации за всяка нощувка, последно успях да намаля цената за 4 нощувки взимайки ги 3+1, вместо 4 наведнъж. Но 1+1+1+1 излизаше по-скъпо от другите комбинации.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.