chandni Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 преди 14 минути , chandni каза: Expedia бяха едните, другите не се сещам. Travelscape - сега си погледнах ваучера. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 В момента, chandni каза: Travelscape - сега си погледнах ваучера. Хотелът ми в Макао ММТ го бяха букнали през букинг. Сигурно ползват и други посредници. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 преди 7 минути , Dani Magelan каза: Хотелът ми в Макао ММТ го бяха букнали през букинг. Сигурно ползват и други посредници. Със сигурност ползват и други. Тези ги давам като пример какво да търси bad kid, защото нашите резервации (10-ина на брой) са били през тези и нямам други, които да посоча. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 Няма инфо за агенция, прроверих на предишната ми резервация пише че е през Букинг Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 И аз имам резервация за този хотел, най-долу във ваучера пише, че е резервирано през Restel. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 Да, видях го сега в мейла, във ваучера обаче не го пише. Връзка към коментар
charlotte Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 Ние този път сме с hoteltravel.com за Париж. Пише го в края на резервацията. Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 (редактирано) Къде виждате агенцията? В акаунта ви или на ваучера? Edir: Намерих го най-отфолу във ваучера. Като обаче на резервация, която скоро мина ми казаха, че е през Експедия, а във ваучера пише travelscape. Едно и също ли е? Редактирано 4 август, 2017 от Vyara Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 преди 54 минути , Vyara каза: през Експедия, а във ваучера пише travelscape. Едно и също ли е? цък 5 Връзка към коментар
noname1 Публикувано: 5 август, 2017 Сподели Публикувано: 5 август, 2017 Искам да попитам, нали, за да се задейства кода BOOKNEW е необходимо сумата да бъде минимум 4000 рупии? Аз ли греша някъде или има някакъв бъг в системата. Опитах се да резервирам в няколко хотела с цена на нощувка малко над 4000 и исках да ги разбия на отделни нощувки. Но въвеждайки кода ми изписва Sorry the coupon you are trying to apply is valid on a manimum fare of Rs. 4000. Например с този хотел се случи това https://www.makemytrip.com/mmthtl/site/hotels/review?hotelAvailabilityCriteria.hotelRef.id=674463971993630&searchType=E&roomStayQualifier=1e0e&hotelAvailabilityCriteria.stayDateRange.start=11%2F07%2F2017&hotelAvailabilityCriteria.stayDateRange.end=11%2F08%2F2017&countryCode=ES&searchCountryCode=ES&searchCityCode=VLC&cbKey=cbcda323-67ce-4e2f-8dba-cdd779643d76&newDetail=true&forkEnabled=true&suppDetail=HBXX0002&payMode=PAS&roomCriteria=1e0e-~ST-~-~ST%3AMSE%3A1120%3AMSE%3AHBXX0002&s_id=1501970552707 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 преди 7 часа, noname1 каза: Искам да попитам, нали, за да се задейства кода BOOKNEW е необходимо сумата да бъде минимум 4000 рупии? Да, сумата трябва да е минимум 4000 рупии и може да се използва само веднъж за един акаунт. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 (редактирано) И на мен ми приема купоните за суми над 4500.Вече не знам с колко хотела пробвах на различни устройства,ако сумата е между 4000 и 4500 дава надпис,че купона е невалиден. Редактирано 6 август, 2017 от Мари Николова 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 преди 26 минути , Мари Николова каза: И на мен ми приема купоните за суми над 4500.Вече не знам с колко хотела пробвах на различни устройства,ако сумата е между 4000 и 4500 дава надпис,че купона е невалиден. Сумата трябва да е минимум 4000, но без таксата на ММТ. Тази такса е различна за всеки хотел и много рядко е нула. Това, което виждате в началото е брутната сума и затова изглежда, че не работи коректно кода. 2 Връзка към коментар
noname1 Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 преди 16 минути , koliob каза: Сумата трябва да е минимум 4000, но без таксата на ММТ. Тази такса е различна за всеки хотел и много рядко е нула. Това, което виждате в началото е брутната сума и затова изглежда, че не работи коректно кода. koliob, коя в случая е брутната сума? От линка, който съм посочила има една сума на стойност 4353 рупии и при разбивката й има една такса service charge на стойност 277 рупии. Така цялата сума става 4630. Не е ли това брутната сума? CHECK IN: 2 PM 07 Nov' 17 Tue CHECK OUT: 11 AM 08 Nov' 17 Wed Room Only (1 Room & 1 Guest) Standard Rs 4,353 PRICE BREAKUP Price 1 Rooms x 1 Nights4,353Rs Service Charge277Rs Total 1 Rooms x 1 Nights 4,630 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 преди 12 минути , noname1 каза: koliob, коя в случая е брутната сума? От линка, който съм посочила има една сума на стойност 4353 рупии и при разбивката й има една такса service charge на стойност 277 рупии. Така цялата сума става 4630. Не е ли това брутната сума? CHECK IN: 2 PM 07 Nov' 17 Tue CHECK OUT: 11 AM 08 Nov' 17 Wed Room Only (1 Room & 1 Guest) Standard Rs 4,353 PRICE BREAKUP Price 1 Rooms x 1 Nights4,353Rs Service Charge277Rs Total 1 Rooms x 1 Nights 4,630 В твоя случай ММТ ти дава по-ниска цена на следващата стъпка. Като махнеш купона можеш да видиш, че брутната ти цена е INR 4229, а таксата е INR 277, т.е. нето INR 3952. 1 Връзка към коментар
noname1 Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 (редактирано) koliob, аз тук купона съм го махнала и тези цени ми излизат без него. Service charge е таксата на хотела нали, а без него е нетната цена? Правилно ли разсъждавам? В случай, че е така, намерих един хотел в Кейптаун с цена 4647 рупии и Service charge 0. Опитах да прибавя купона BOOKNEW и отново не беше приет. Редактирано 6 август, 2017 от noname1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 Как се получават стоте рупии за написано ревю за хотел? До тук имам 3 ревюта, след получени подканящи имели, но нищо не получавам. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 Преди 1 час, noname1 каза: koliob, аз тук купона съм го махнала и тези цени ми излизат без него. Service charge е таксата на хотела нали, а без него е нетната цена? Правилно ли разсъждавам? В случай, че е така, намерих един хотел в Кейптаун с цена 4647 рупии и Service charge 0. Опитах да прибавя купона BOOKNEW и отново не беше приет. Не виждам смисъл да обсъждаме всеки хотел, който намираш, че не става. Ако не си разбрала какво съм написал в последните два поста - не мога да помогна повече. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 преди 1 час, Dreamm каза: Как се получават стоте рупии за написано ревю за хотел? До тук имам 3 ревюта, след получени подканящи имели, но нищо не получавам. Трябва да ти одобрят ревюто. Първото одобрение го чаках не реално дълго, със сигурност седмици, може и месеци да беше. Спрях да пиша и по едно време видях, че съм получил бонуса. 2 Връзка към коментар
antea Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 а при мен дори, при едно одобрено ревю, за което рупиите се появиха също след около месец, продължава да ми излиза подканване да го напиша - хем са ми го платили вече, хем пак ме карат :)) Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 Продължавай да пишеш, току виж се излъгали. Макар, че аз вътрешно си недоволстват, че при три резервации за един хотел дават само един пъъ 100 На мен рупиите за последното ревю ми ги преведоха за ден, което много ме изненада, точно защото по принцип бавят доста одобрението. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 Аз чакам вече два месеца-нито ревюто излезе, нито пари дойдоха. Ама аз написах ревюто на български и реших, че е заради това ;). Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 (редактирано) Хаха,явно някой ги чете и одобрява първо - моите ревюта са на английски и парите се превеждат в Уолета да седмица. Редактирано 6 август, 2017 от stanislavpp 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 При мен парите от ревюто дойдоха за два, три дни след като го написах. Интересното при мен е, че като тръгна да резервирам през уеб версията ми пише, че телефонния ми номер е невалиден, докато през мобилното със същия номер няма проблеми Връзка към коментар
noname1 Публикувано: 6 август, 2017 Сподели Публикувано: 6 август, 2017 Кешбекът от BOOKNEW трябваше да се изразходи до 45 дни, нали? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега