macf1an Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Т.е. ти не виждаш това в условията? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 (редактирано) преди 11 минути , macf1an каза: Т.е. ти не виждаш това в условията? Не. В понеделник ще правя резервация и ще го пробвам и ще пиша за резултата Четох T&C няколко пъти и нищо не пише за Domestic Редактирано 19 август, 2017 от cybersimo Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 (редактирано) Аз пробвах и извън Индия казва "Coupon not found in database". В Индия си работи. Редактирано 19 август, 2017 от macf1an 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 (редактирано) Получих кода по email днес и веднага го пробвах за 5-6 хотела в Лондон, но не работи при мен. Наистина не го открива в базата данни. Затова и не го публикувах тук. От друга страна, в условията няма ограничение за местни хотели, което е странно. Редактирано 19 август, 2017 от rik4o Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Нямам време да го пробвам, но изрично е написано, както и споделих, че е валиден ако си инсталираш апа им, не просто да пробваш с него, без нищо да правиш. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Поне в моето писмо: Това са две напълно отделни оферти. 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 преди 17 минути , macf1an каза: Поне в моето писмо: Това са две напълно отделни оферти. И аз мисля така, което не пречи нито една от двете да не работи. Пробвах ги и двете - нищо. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Получих съобщение за HTLBOGO още преди няколко дни и там ясно си пишеше ,че е за Domestic Hotels. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 (редактирано) Още две, по-скоро мижави предложения: IHMORE - 20% отстъпка (без горен лимит в абсолютна сума за отстъпката и без долен лимит за цената на резервацията) + 18% кешбек в портфейла (до INR 1000); IHEXPLORE - 18% отстъпка (без горен лимит в абсолютна сума за отстъпката и без долен лимит за цената на резервацията). Кодовете IHTRIP, IHFIRST, IHHOTEL, IHSEARCH, IHSUPER, IHMORE и IHEXPLORE могат да се прилагат за резервации до 31.01.2018 г. Oтстъпките не са като доскоро, но това са реалностите към момента. Редактирано 21 август, 2017 от koliob 12 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 22 август, 2017 Сподели Публикувано: 22 август, 2017 А дали в определен ден след резервацията изплащат кешбека? Пишеше ми само "до 10 дни", а пък вече минаха повече от 10... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 август, 2017 Сподели Публикувано: 22 август, 2017 Правят се на луди умишлено, напоследък. Отвори си тикет към съпорта и ги натискай. 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Сега видях през мобилното,че имам бонус 1000 рупии.Срок до 9 септември.Нямам мейл.Вижте си профилите. 4 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 На мен си ми стоят само 750-те с валидност до 29 август. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Мен също ми пратиха вчера 1000, до 9ти септември, и днес безочливо ми затвориха кейса за липсващите 2000 от BOOKNEW с обяснението: "ето, получили сте си ги вчера" .. 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 преди 36 минути , macf1an каза: Мен също ми пратиха вчера 1000, до 9ти септември, и днес безочливо ми затвориха кейса за липсващите 2000 от BOOKNEW с обяснението: "ето, получили сте си ги вчера" .. Аз нямам рупии за получаване,т.е предстоят ми нощувки този уикенд,но не вярвам да са ги пратили предварително.Но тези 1000 са описани като бонус.Досега съм нямала нощувки с кеш бек,но за тях какво пише по принцип?Само да отбележа,че на този профил,не получих 750 предната седмица. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 преди 53 минути , macf1an каза: Мен също ми пратиха вчера 1000, до 9ти септември, и днес безочливо ми затвориха кейса за липсващите 2000 от BOOKNEW с обяснението: "ето, получили сте си ги вчера" .. О, много грубо! Тези 1000 са съвсем различни, някакъв подарък, нищо общо с кеш бек Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Явно е избирателно. И аз нямам подарък 1000 рупии Връзка към коментар
kali Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Аз имам подарък в два от трите ми акаунта. Този, в който нямам подарък, е най-новия и от него не съм правила резервации. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 (редактирано) преди 9 минути , kali каза: Аз имам подарък в два от трите ми акаунта. Този, в който нямам подарък, е най-новия и от него не съм правила резервации. Е, то и от него ако получиш подарък, трябва вече да черпиш. Ако успееш да ги опазиш. На мен пък подаръкът ми - от старите 750 - изтича съвсем скоро, но поне се поправиха днес, че ще си вземат само него, а не както изглеждаше, че ще забършат и останалото. :-) преди 1 час, macf1an каза: Мен също ми пратиха вчера 1000, до 9ти септември, и днес безочливо ми затвориха кейса за липсващите 2000 от BOOKNEW с обяснението: "ето, получили сте си ги вчера" .. Танто за кукуригу, ама не баш. Май е едно към индийско гьотере, като сме тръгнали с фразеологизмите... Редактирано 23 август, 2017 от rik4o 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 (редактирано) преди 2 часа, macf1an каза: Мен също ми пратиха вчера 1000, до 9ти септември, и днес безочливо ми затвориха кейса за липсващите 2000 от BOOKNEW с обяснението: "ето, получили сте си ги вчера" .. Преди малко си поиграх и разцъках уолета.За всяко движение си има означена резервация с която е свързано,като бонусът от днес при мен е NHPROMO9423....,а аз такава резервация нямам.Виж дали и при теб е така и продължи да ги занимаваш. С аналогично означение е бонуса от 1500 рупии,който имахме за 9-ти май.Та за това съм абсолютно сигурна,че това не е кеш бек. Редактирано 23 август, 2017 от mamaivy Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Наясно съм, отдавна им е приложено като доказателство Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 преди 2 минути , macf1an каза: Наясно съм, отдавна им е приложено като доказателство Е,аз чак сега видях...пиши как се развива казуса. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Към момента считам ММТ за почти неизползваеми за мен. Настоящите им кодове и цени са неконкурентни и на този етап има смисъл да се резервира от тях най-вече при наличието на натрупан кешбек в уолета. Но дори това да е "краят" - партито пак продължи доста дълго, близо 2 години. Правих си груба калкулация и лично аз съм спестил от ММТ 5-цифрена сума в евро, та лоша дума по техен адрес не мога да кажа. Надявам се сегашното положение да е временно, но времето ще покаже P.S. Agoda.com и Amoma.com вадят страхотни цени, хвърляйте им по едно око. 15 1 Връзка към коментар
Kris Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Подкрепям горното изцяло. След много ровене отново в сайта не откривам нищо изгодно с малки несъществени изключения. Аз също спестих от него доста. Търсиш ли усърдно в пространството винаги намираш. Както в случая чакам още няколко кешбека от букинг и не спирам с резервациите докато ги има. Така, че продължаваме на други честоти като не забравяме да проверяваме и тази. 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 (редактирано) На 8/10/2017 в 8:28, Георги Матеев каза: Миналата година през летния период - когато има нарастване на резервациите - беше абсолютно същото: доста мижави отстъпки и като цяло се получи застой от 3-4 месеца, в който нямаше потресаващи оферти. Обаче веднага след края на септември - когато резервациите намаляват - започнаха да изкарват силни кодове и промоции. Прогнозирам, че и тази година ще се получи същото. Индийците може да са всякакви, но не и тъпи, и е напълно логично да опитват да генерират повече кеш в топ сезона. Дано тази прогноза се окаже правилна и през септември да се радваме на хубави кодове! Редактирано 23 август, 2017 от vorbis Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега