Oshko Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 преди 5 минути , ivelina666 каза: На някой случвало ли му се е да има проблем с резервацията на място? Имам букнат хотел за след 2 дни и писах вече 2 мейла на хотела да ми потвърдят резервацията, но нямам отговор все още. Всичко е платено предварително и взех да се чудя дали изобщо имам резервация /това ми е първата през ММТ/. Maй никой не е имал проблем. Като цяло всички се притесняват отначало и пишат мейли, но поне аз не помня случай с липсваща резервация. 4 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 преди 2 часа, ivelina666 каза: На някой случвало ли му се е да има проблем с резервацията на място? Имам букнат хотел за след 2 дни и писах вече 2 мейла на хотела да ми потвърдят резервацията, но нямам отговор все още. Всичко е платено предварително и взех да се чудя дали изобщо имам резервация /това ми е първата през ММТ/. Не се шашкай! Понякога ММТ резервират хотели непряко през Букинг или други системи. Така, че в хотела да не са чували за ММТ. Ако е отменима резервацията, мисля че превеждат сумата към хотела едва след датата, когато става неотменима. 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 преди 2 часа, ivelina666 каза: На някой случвало ли му се е да има проблем с резервацията на място? Имам букнат хотел за след 2 дни и писах вече 2 мейла на хотела да ми потвърдят резервацията, но нямам отговор все още. Всичко е платено предварително и взех да се чудя дали изобщо имам резервация /това ми е първата през ММТ/. Ако се притесняваш - по-добре се обади по телефона в хотела. В някои по-малки хотели няма кой да чете мейли, а може и да не си попаднала на правилния мейл адрес. 1 Връзка към коментар
tanil1965 Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 Аз имах такива страхове при първата ми резервация чрез ММТ, която беше за хотел в Дубай. Тогава писах до хотела 3-4 дни преди пътуването и отговора им беше, че нямат такава резервация. Изпратих им ваучера от ММТ, същия протоколен отговор. Писах на ММТ - те отново ми изпращат ваучерите, които вече имах, аз пак на хотела и така докато пристигнем. На рецепсията само показахме разпечатката и всичко си беше точно. Страховете ми тогава бяха и защото за 5 нощувки имах 5 отделни резервации, заради отстъпките. Момчетата от рецепсията много се забавляваха на петте ни отделни резервации, но какво ни пука, доста спестихме тогава. 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 преди 3 часа, ivelina666 каза: На някой случвало ли му се е да има проблем с резервацията на място? Имам букнат хотел за след 2 дни и писах вече 2 мейла на хотела да ми потвърдят резервацията, но нямам отговор все още. Всичко е платено предварително и взех да се чудя дали изобщо имам резервация /това ми е първата през ММТ/. Последно такова недоразумение имах август месец за Боровец, но почакахме малко на рецепция и се оправиха нещата. В същата ситуация съм и за проблемния хотел в Париж :-) След n на брой имейли ми потвърдиха нощувката но аз като Тома неверни писах на хотела и естествено не са чували за мене :-) Снощи букнах друг хотел че време не остана, а на индийците им препратих отговора на хотела и им казах да не ме баламосват а да ми връщат парите. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 Проблем с резервации от ММТ на практика никога не е имало, но некомпетентни рецепционисти за съжаление се срещат често... 4 2 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 На мен не ми се е случвало проблем. Не мисля, че и ти ще имаш, не се притеснявай! 1 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 Взеха, че ми отговориха от хотела най-накрая. Имам резервация и ще ме очакват 4 Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 Сложил съм апликацията и на телефона на жена ми и днес излезе код FREENIGHT за една нощувка, но май за да я ползвам трябва индийски номер. Някой има ли опит с този код? Връзка към коментар
koliob Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 преди 44 минути , nikolaysto каза: Сложил съм апликацията и на телефона на жена ми и днес излезе код FREENIGHT за една нощувка, но май за да я ползвам трябва индийски номер. Някой има ли опит с този код? Този код е само за новорегистрирани потребители и работи за хотели в цял свят ( намалява при минимум две нощувки до INR 3000). Лошото е, че трябва да верифицираш индийски номер, което го прави практически неизползваем. 1 Връзка към коментар
И. М. Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 На 8.05.2017 г. в 14:55, И. М. каза: Доколкото си спомням някъде попълвах и името на банката Днес са се появили в портфейла по 1750 валидни до 6.10. Връзка към коментар
alienad Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 3 минути , И. М. каза: Днес са се появили в портфейла по 1750 валидни до 6.10. При мен са само 750 и също са за много кратко валидни, само до 6.10. Връзка към коментар
И. М. Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 При мен са 2 бонуса единия за 750 и другия за 999. Този път може би ще се възползвам и ако може някой да ми припомни как ставаше. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 14 минути , alienad каза: При мен са само 750 и също са за много кратко валидни, само до 6.10. При мен също са 750 и пак са до 06.10, а вчера ги нямаше. преди 6 минути , И. М. каза: При мен са 2 бонуса единия за 750 и другия за 999. Този път може би ще се възползвам и ако може някой да ми припомни как ставаше. Просто при резервацията автоматично ще ти предложи да платиш с част от парите в портфейла (зависи от цената на резервацията каква част от парите ще ти позволи да са от бонуси). Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Аз нямам нищо досега нито веднъж не са ми давали бонуси. Нещо нямам късмет с тях. Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 И аз нямам късмет с бонусите. Връзка към коментар
funny Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 При мен също са 750 и са до 06.10. Пристигнаха в комплект с един позабавен кешбек Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Бре, най-накрая и аз да получа бонус от индийците след сума резервации....+999 рупии с валидност до 06.10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 (редактирано) Който не си следи профила и портфейла ... - на два пъти съм имал бонуси от по 750, които са изтекли. И в момента има, изтича на 6-ти окт. Редактирано 21 септември, 2017 от Фичо Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 11 минути , Фичо каза: Който не си следи профила и портфейла ... - на два пъти съм имал бонуси от по 750, които са изтекли. И в момента има, изтича на 6-ти окт. Не си единствен. Ако от това ти става по-леко! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Нито ми става нито по-леко, нито по-тежко Откъдето дошли, там отишли 1 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Аз като новак /само 3 резервации имам чрез тях/ имам само 500 рупии, които ми ги дадоха преди седмица-две, със срок до 23.09.2017 г. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 При мен цъфнаха по 750 във всеки един от четирите ми профила Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 На 19/9/2017 в 11:53, ivelina666 каза: На някой случвало ли му се е да има проблем с резервацията на място? Имам букнат хотел за след 2 дни и писах вече 2 мейла на хотела да ми потвърдят резервацията, но нямам отговор все още. Всичко е платено предварително и взех да се чудя дали изобщо имам резервация /това ми е първата през ММТ/. Аз бях доста притеснена когато направих първата резервация с MMT, но всичко мина добре, а после и останалите няколко. Преди няколко дни обаче ми се наложи в последния момент ( вече пристигнали на летището ) да търся хотел . Беше късно вечерта и резервирах по най-бързия начин хотел близо до летището, тъй като трябваше да летим рано на другата сутрин. След 10 минути бяхме в хотела и на рецепцията нямаше никакъв проблем, така че и това е пробвано - MMT работи перфектно! 6 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 И при мен са +750 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега