worldwide Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 След 15 дни разправии и сигурно 50 имейла нито един изплатен кешбек, а от единия акаунт дори не ми отговарят на мейлите. Някой да даде съвет какво да правя и към кого за се обърна. Благодаря! Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 Хмм не бях влизал отдавна в профила си и сега влизам и виждам,че в портфейла имам някакъв bonus cash от 750, който са ми дали вчера и един изтекъл, който са ми дали на 23-ти август на стойност 1000 .А до сега не съм правил резервация?! Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 преди 3 часа, worldwide каза: След 15 дни разправии и сигурно 50 имейла нито един изплатен кешбек, а от единия акаунт дори не ми отговарят на мейлите. Някой да даде съвет какво да правя и към кого за се обърна. Благодаря! Ескалирай случая до по-горно ниво 1 Връзка към коментар
i_z_iliev Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 11 часа, Ivko каза: Хмм не бях влизал отдавна в профила си и сега влизам и виждам,че в портфейла имам някакъв bonus cash от 750, който са ми дали вчера и един изтекъл, който са ми дали на 23-ти август на стойност 1000 .А до сега не съм правил резервация?! И при мен ситуацията е почти същата. Разликата е, че аз имам една резервация. Връзка към коментар
worldwide Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 8 часа, cybersimo каза: Ескалирай случая до по-горно ниво Какво ще.рече по-горно ниво? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 27 минути , worldwide каза: Какво ще.рече по-горно ниво? Когато влезеш в профила си, в менюто Support и избереш текущата кореспонденция има бутони Escalate to level 2 или нещо подобно. Ако и там откажат, ескалираш до ниво 3 и ако пак откажат - до ниво 4. Така ще попаднеш на по-висшестоящ служител, който най-вероятно ще уважи молбата за кешбек. 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 И с тези добавени профилни бонуси, цените са същоте като в бокинг. Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 При мен няма никакъв бонус. И cashback-а липсва. Но открих, че има добри цени за февруари следващата година и код DEAL намаля 1800 рупии от 8000, докато същия сваля само 300-400 за хотели през октомври. Не знам как да видя усповията на този код. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 11 минути , Hollywood каза: И с тези добавени профилни бонуси, цените са същоте като в бокинг. Ко рече? Един и същи хотел: €82 в ММТ (при това без добавен бонус от уолета, иначе цената пада с още €20) срещу €179 в booking.com. Без коментар, както винаги 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 (редактирано) преди 19 минути , Георги Матеев каза: Ко рече? Един и същи хотел: €82 в ММТ (при това без добавен бонус от уолета, иначе цената пада с още €20) срещу €179 в booking.com. Без коментар, както винаги Коупона не сработват за доубаи Редактирано 23 септември, 2017 от Hollywood Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 33 минути , Hollywood каза: Коупона не сработват за доубаи Явно аз имам много специален акаунт, тъй като точно вчера купих 1 транзитна нощувка в Дубай и с код GODUBAI ми свали 20% надолу. Дебнене му е майката. Високите цени в букинга винаги си ги има и няма да избягат 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 (редактирано) За групата с резервации за California Champs Elysees Hotel в Париж. Хиралба ми е намерила заместващ хотел - PLATINE SPA HOTEL. Не е близо до Шан-з-Елизе, но пак е 4*, с по-висока оценка в букинг, в спокойния XV-ти арондисман, на 200м. от спирка на метрото, гледам, че за моите дати цената на нощувката в букинг е 163€ срещу 27€, които платих на MMT - май ще приема офертата. Редактирано 23 септември, 2017 от Фичо 5 4 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 Преди 1 час, Фичо каза: За групата с резервации за California Champs Elysees Hotel в Париж. Хиралба ми е намерила заместващ хотел - PLATINE SPA HOTEL. Не е близо до Шан-з-Елизе, но пак е 4*, с по-висока оценка в букинг, в спокойния XV-ти арондисман, на 200м. от спирка на метрото, гледам, че за моите дати цената на нощувката в букинг е 163€ срещу 27€, които платих на MMT - май ще приема офертата. Имаш ли ваучер, че аз от една седмица чакам. Връзка към коментар
alienad Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 Сега как е най-изгодно да се резервира през MMT? Имаше период, когато беше най-добре през paypal и Британски паунди, но след това четох, че са коригирали курса. Сега как резервирате? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 1 час, Фичо каза: За групата с резервации за California Champs Elysees Hotel в Париж. Хиралба ми е намерила заместващ хотел - PLATINE SPA HOTEL. Не е близо до Шан-з-Елизе, но пак е 4*, с по-висока оценка в букинг, в спокойния XV-ти арондисман, на 200м. от спирка на метрото, гледам, че за моите дати цената на нощувката в букинг е 163€ срещу 27€, които платих на MMT - май ще приема офертата. Хиралба за президент! 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 47 минути , Marisha каза: Имаш ли ваучер, че аз от една седмица чакам. Имам, да. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 20 минути , alienad каза: Сега как е най-изгодно да се резервира през MMT? Имаше период, когато беше най-добре през paypal и Британски паунди, но след това четох, че са коригирали курса. Сега как резервирате? Ако нямаш допълнителни такси ,и/или дървени курсове в банката си - най-изгодно е направо с картата в INR. Ако плащаш през paypal сега най- изгодно е в USD, ,но разликите са малки. 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 и аз чакам ваучер за същия хотел в Париж и вече се изнервям, защото летим другата събота Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 Аз в петък писах на този хотел и ми потвърдиха, че имам платена резервация. Ваучер нямам. 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 51 минути , Цвете каза: Аз в петък писах на този хотел и ми потвърдиха, че имам платена резервация. Ваучер нямам. може ли мейла и аз да пробвам? Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 Писах в лайф чата на сайта на хотела. Мейл не открих. 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 Какво е MMTDOUBLEBLACK и как работи? Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 7 часа, Георги Матеев каза: Явно аз имам много специален акаунт, тъй като точно вчера купих 1 транзитна нощувка в Дубай и с код GODUBAI ми свали 20% надолу. Ох ами аз сега като се нуждая от 9 нощувки как да стане с 9 акаунта ли?! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 5 минути , Ivko каза: Ох ами аз сега като се нуждая от 9 нощувки как да стане с 9 акаунта ли?! Мога да ти услужа с 7 акаунта 2 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 23 септември, 2017 Сподели Публикувано: 23 септември, 2017 преди 51 минути , Цвете каза: Писах в лайф чата на сайта на хотела. Мейл не открих. Писах и аз, нямам резервация . За кои дати е твоя? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега