Фил Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 (редактирано) Нещо не мога да схвана какво толкова им се чудите на тези хотели ATALA CHAMPS ELYSEES и Plaza Elysees - 4 звезди, оценка в booking 8.1 - 8.5, на 100-200м. от Шан-з-Елизе, на 500м. от Триумфалната арка, в booking цената за стая е 150-200€, от MMT я получавате срещу 27€ ... Цитат Аз само заради хотела реших да ходя до Париж. Ауууу, аз това, като голям фен на Париж, ще се направя, че не съм го прочел! Редактирано 3 октомври, 2017 от Фичо 6 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 (редактирано) преди 3 минути , Фичо каза: Нещо не мога да схвана какво толкова им се чудите на тези хотели ATALA CHAMPS ELYSEES и Plaza Elysees - 4 звезди, оценка в booking 8.1 - 8.5, на 100-200м. от Шан-з-Елизе, на 500м. от Триумфалната арка, в booking цената за стая е 150-200€, от MMT я получавате срещу 27€ ... Ауууу Изобщо не се чудя, веднага се съгласих, ама още не съм получила ваучер. А Париж просто не беше в планове за тази есен, а и отпуската свърши. Програмата е запълнена до март. Редактирано 3 октомври, 2017 от Marisha Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 (редактирано) Би трябвало да получите ваучер Цитат А Париж просто не беше в планове Какво по-хубаво от един извънпланов есенен Париж! Редактирано 3 октомври, 2017 от Фичо 8 Връзка към коментар
scorpia Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 Здравейте. Купували ли сте през ММТ нощувки с вашето име за друг човек в Бългаиря и правят ли проблем? Питам конкретно за Лъки Банско всъщност? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 Да, купувала съм. Не не правят проблеми - дори ваучера не поискаха. Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 И аз съм купувала - никакъв проблем! Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 преди 2 часа, scorpia каза: Здравейте. Купували ли сте през ММТ нощувки с вашето име за друг човек в Бългаиря и правят ли проблем? Питам конкретно за Лъки Банско всъщност? Kупувала съм. Няма праблем. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 Някой получавал ли е до сега ваучер за отстъпка на някаква сума и ваучер кода да е от 12 цифри и* .Аз преди малко получих такъв от 2000inr,който да ползвам за следваща резервация.Но този код не се приема в полето за стандартните кодове IHSEARCH....и т.н. Някой запознат ли е? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 Въпросът за транспорта в ПАриж е тук https://magelanci.com/forums/topic/5184-париж-конкретни-въпроси/?page=7 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 3 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2017 преди 16 минути , Branko каза: Някой получавал ли е до сега ваучер за отстъпка на някаква сума и ваучер кода да е от 12 цифри и* .Аз преди малко получих такъв от 2000inr,който да ползвам за следваща резервация.Но този код не се приема в полето за стандартните кодове IHSEARCH....и т.н. Някой запознат ли е? При методите на плащане има опцията "Gift cаrd", може би там се въвежда. Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 Някой да знае откъде се изключват опциите за получаване на рекламни имейли и др. подканяния в настолната версия. В мобилната съм ги изключил, но подозирам, че и в десктоп има подобна опция. От два-три дни, мине не мине час-два и все по нещо ми звънка на телефона, а не ми се ще да трия мобилната, че след два дни имам резервация. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 (редактирано) Аз не разбрах... Проблемът с рекламите на мобилната версия ли ти е или на десктоп версията (защото говориш за десктоп, а ти дрънчат на телефона)? Ако искаш да спреш получаването на рекламни имейли, във всеки мейл си има линк за отписване. Ако е за нотификации, които ти излизат на десктопа - горе в адрес бара преди адреса, там, където пише Secure, като натиснеш, една от опциите, които се появяват е Notifications и срещу нея пише Allow/Ak/Block - избираш какво да бъде. Редактирано 4 октомври, 2017 от chandni Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 преди 4 минути , chandni каза: Аз не разбрах... Проблемът с рекламите на мобилната версия На телефона! В мобилната знам къде са опциите, но въпреки че в момента са изключени продължават рекламите, бонусите и информациите за супер далавери. Затова подозирам, че и в настолната има някъде завряна подобна опция. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 преди 16 часа, Звелина каза: При методите на плащане има опцията "Gift cаrd", може би там се въвежда. Не,там иска 16 цифрен код.А моя е 12 цифри и * Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 В мобилната версия, като натиснеш на синьото лого "My" в центъра, се отваря меню, един от бутоните, на което е Notifications. От там като се отвори прозореца с нотификации, в десния горен ъгъл на зъбното колело изключени ли са трите вида нотификации - hotels, flights, holidays? Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 преди 1 минута , chandni каза: В мобилната версия, като натиснеш на синьото лого "My" в центъра, се отваря меню, един от бутоните, на което е Notifications. От там като се отвори прозореца с нотификации, в десния горен ъгъл на зъбното колело изключени ли са трите вида нотификации - hotels, flights, holidays? Да изключени са и трите! Въпросът е, дали и в настолната има подобни? Връзка към коментар
koliob Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 MMTIOS - сваля 25%, но работи само на епълски машинки. Валиден е до 10.10.2017 г. 8 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 преди 46 минути , koliob каза: MMTIOS - сваля 25%, но работи само на епълски машинки. Валиден е до 10.10.2017 г. на компютър през OS X не става, трябва да е мобилен телефон с IOS явно... Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 преди 23 минути , Боби каза: на компютър през OS X не става, трябва да е мобилен телефон с IOS явно... с емулатор на адроид пробва ли? Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 преди 24 минути , Hollywood каза: с емулатор на адроид пробва ли? ако имаш предвид емулатор на IOS - не намерих приличен такъв, емулатор за андроид не ми трябва - през телефон с андроид не става. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 (редактирано) Преди 1 час, Боби каза: на компютър през OS X не става, трябва да е мобилен телефон с IOS явно... от самия код е достатъчно ясно, че е предназначен само на iOS - MakeMyTripIOS Редактирано 4 октомври, 2017 от cybersimo Връзка към коментар
lyube Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 (редактирано) В крайна сметка на мен ми потвърдиха(ММТ) резервацията в California Champs Elysees Hotel, като преди това се бях съгласил и на ATALA CHAMPS ELYSEES. Пратиха и ваучер. Редактирано 4 октомври, 2017 от lub4oo 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 (редактирано) преди 14 минути , lub4oo каза: В крайна сметка на мен ми потвърдиха(ММТ) резервацията в California Champs Elysees Hotel Честито Редактирано 4 октомври, 2017 от Фичо 3 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 Ако си си затрил мейла с ваучера, как може да се сдобиеш с нов? Преди имаше опция в профила "принт ваучер", но сега не я намирам. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2017 преди 43 минути , Vyara каза: Ако си си затрил мейла с ваучера, как може да се сдобиеш с нов? Преди имаше опция в профила "принт ваучер", но сега не я намирам. От ММТ акаунта на Trips. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега