elistuttgart Публикувано: 1 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2015 Здравейте на всички,казвам се Елена,живея в Щутгарт. случайно ви открих ,и много се радвам има много интересни неща тук за четене .Полезни съвети за хора които ще пътуват до непознати за тях места ,има доста информация.Първото ми по дълго пътуване ще бъде до Египет на 19.11 и наистина много се вълнувам. Поздрави на всички! 9 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2015 Елена номер...и аз забравих кой поред Добре дошла! 2 Връзка към коментар
bori Публикувано: 2 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2015 Здравейте на всички,казвам се Елена,живея в Щутгарт. случайно ви открих ,и много се радвам има много интересни неща тук за четене .Полезни съвети за хора които ще пътуват до непознати за тях места ,има доста информация.Първото ми по дълго пътуване ще бъде до Египет на 19.11 и наистина много се вълнувам. Поздрави на всички! И аз да кажа здрасти на Елена 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега