Прескочи до съдържание

Ко Пи Пи Тур


vllaaddo

Препоръчани мнения

Здравейте ! Края на месеца ще бъдем за 4-5 дни на Пукет, като искаме да направим и един Phi Phi Leh тур. Няма да имаме време да го направим с ферибот Пукет – Фи Фи и след това наемане на лодка или нещо подобно, та ще трябва да вземем един от много турове, които предлагат. Доста четох ТА и въпроса ми е залужени ли са оценките на Simba Sea Trips и Phuket Sail Tours и действително ли са толкова по-добри от останалите, след като маршрута принципно е един и същ ? Разликата в цената от повече турове и горецитираните два оператора е поне 2, 2 и половина пъти. SST нямат места за нашите дати, но от PST ми отговориха, че все още имат. Заслужава ли си доста по-високата цена ? Благодаря предварително 

Връзка към коментар

То за точна преценка ще трябва някой, който го е правил и по двата начина, иначе всичко ще са интерпретации :) До колкото знам, качват по-малко хора на моторниците и плана е максимално нагласен, така че да се избегнат тълпите по трасето...до колко успяват с второто не знам, след като почти всички минават едни и същи места, но може и да има нещо вярно. Най-малкото имаше цял ферибот, който изсипва народ на Maya Bay, поне него ако се избегне пак е кяр. Другото е, че не ти губят времето в разни островни барове, които са на комисионна към фирмата... и така. Дали си заслужава ти ще прецениш. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние като бяхме нямаше ферибот , но бяха акостирали сигурно поне 20 -на моторници. Оставиха ни обаче достатъчно време за острова  (около час и половина ) и на тоя с бара спряхме само за около 30 мин. Това с евтина произволна фирма.

Връзка към коментар

Ние пътувахме с моторна лодка на тур. агенция препоръчана ни от хотела и се оказа, че бяхме първите пристигнали на Maya bay, което си е предимство. Малко след това започна голямото нашествие.На ваше място бих отишла на Симилановите острови, за нас те са абсолютния фаворит.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.