Еминко Публикувано: 4 юни, 2013 Сподели Публикувано: 4 юни, 2013 Много накратко ще описша къде съм бил,как съм стигнал до там ,за да мога да бъда полезен със знаниата си на някоѝ магеланец или коѝто и да е друг.Та: Два пъти съм бил в Грузия,като единия път съм стигнал до Тбилиси със самолет ,а втория с автобус през Турция. Около 6-7 пъти съм ходил до Италия,като почти цялата северна част съм я пообиколил(разбирасе) с цел туризъм,както и три пъти в Рим. 3 пъти съм бил в Хърватска,като съм бил от единия до другия краѝ на Далмация,Загреб и в Кумровац(родното село на Тито) 2 пъти съм бил Босна и Херцеговина ,като съм посетил и Сараево,Мостар,Вишеград и Зворник. Бил съм и в Португалия,като смея да твърда ,че тя ми е ловли и фаворит като дестинация.Там направих около 1200 км за 7 пълни дни,доста видях,но и доста остна за гледане .Не минах по на юг от Лисабон. Както и само за раз бях я Южна Африка за около 20-тина дена ,като успях да поразгелдам Кеѝп Таун,ѝоханебург,Сън Сити и Свазиленд. И не на последно място "изръчкал" съм почти цяла Сърбия...от Цариброд до град Шид(Славония,на границата с Хърватска...или по точно на 10 км от Вуковар) и от Александровац(Шумадия) до Нови сад(Воѝводина) Колкото за хоби и предпочитания....то маь си падам по водката Абсолут,зелената салата,хард-рока та даже и по хеви и по историческите романи. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 4 юни, 2013 Сподели Публикувано: 4 юни, 2013 Добре дошъл. Свазиленд - любимо място. На теб искаха ли ти виза за там? Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 4 юни, 2013 Автор Сподели Публикувано: 4 юни, 2013 Не!Тъѝ като пътувах с кола с Южноафриканска регистрация и хора с местни паспорти нямаше проблем.Иначе знам ,че е необходима виза,но ако имаш Южноафриканска,то тогава няма проблем..Просто си плащаш на границата.По същият начин стои въпроса и с пътуванията до Зимбабве,Намибия,Ботсуана,Замбия.С 1 дума тази Южноафриканска виза ти отвария вратите в тази част на света. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 юни, 2013 Сподели Публикувано: 4 юни, 2013 Добре дошъл, прилична колекция включваща всичко - хем близки и утъпкани дестинации, хем и екзотики. Приятно прекарване Само един въпрос за зелената салата - намачкана ли я обичаш или да са големи свежи листа? Връзка към коментар
Elena Публикувано: 4 юни, 2013 Сподели Публикувано: 4 юни, 2013 Е това е посрещане - как си обичал салатата?! Нас останалите не ни попита дори кафето как си пием....тц тц Айде добре дошъл и от мен 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега