Георги Публикувано: 6 юни, 2013 Публикувано: 6 юни, 2013 И тази не е лоша 16/18 от 25, явно ми куца източна Азия. Тука най ме изненада 24Chiang Mai, Thailand - пообиколил съм Тайланд - Банкок, Пукет, Пи Пи, Као Сок(национален парк по на север), но този град не помня да съм го обмислял, вероятно си е мой пропуск. Твой е, да Нещо като израстващ мини Банкок е. Ужасно много будистки храмове, включително един в планините, от който има прекрасна гледка наоколо. Този град е и един от центровете на Loy Krathong, втория по значимост фестивал в Тайланд, и там се празнува доста по-празнично от Банкок. Освен това е изходна точка за разни трипове по околните джунгли, въобще сериозна дестинация си е. 1
Oshko Публикувано: 7 юни, 2013 Публикувано: 7 юни, 2013 От днес във vesti.bg Първите шест най-посещавани региона в ЕС са: Канарските острови (Испания), Балеарските острови (Испания), Каталония (Испания), Ил-дьо Франс (областта около френската столица Париж), столицата на Великобритания Лондон, както и италианската област Венето, чийто главен град е Венеция.
goldeneyeful Публикувано: 25 юни, 2013 Публикувано: 25 юни, 2013 Офф: я кажете, сама с две деца в Малта? Риск ли е?
Зани Публикувано: 25 юни, 2013 Публикувано: 25 юни, 2013 Офф: я кажете, сама с две деца в Малта? Риск ли е? Не ! Малта си е съвсем цивилизована европейска държава! 1
goldeneyeful Публикувано: 25 юни, 2013 Публикувано: 25 юни, 2013 (редактирано) Не ! Малта си е съвсем цивилизована европейска държава! Благодаря, значи това е мойта игра. МЕткам се ... :D Редактирано 25 юни, 2013 от goldeneyeful
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега