Прескочи до съдържание

Мавриций, Реюнион, Мадагаскар - къде, какво, кога?

mitkobiker

Препоръчани мнения

• 3 седмици по-късно ...

Здравейте Магеланци,

аз също се възползвах от цените на Turkish. Ще бъда на Мавриций 27 01 - 07 02. От сега ви пожелавам страхотна Весела Коледа. Не знам много за острова, та каквато "топла" информация можете да споделите ще е добре.

Голям фен съм на гмуркането и тази промоция не беше за изпускане.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако искаш погледни и моята тема. За шнорхелинг, трекинги, гледки,  Реюнион е по-интересен. Мавриций е най-добър за плаж и дегустация на ром. :)

http://magelanci.com/topic/5626-%D0%BC%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B9-%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D1%8E%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D0%BD/

Редактирано от Tedy
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

За шнорхелинг Мавриций е по-интересен, на Реюнион има само едно място, което да става :)

За гмуркане е същата работа. В Реюнион е и опасно.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

За шнорхелинг Мавриций е по-интересен, на Реюнион има само едно място, което да става :)

кажи къде са добрите места за шнорхелинг на Мавриций, че на мен ми излезе обратна информация в нета.

Връзка към коментар

Не знам къде четеш такива небивалици ..Около Мавриции има лагуна, все пак.

Където и да се топнеш има повече живот. Най-хубава е Синята Лагуна до Махебург, Ле Морн и по островите на север.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

А хотели на Мавриций от къде запазвате?От моите наблюдения от българските представители на немските туристически оператори е най-изгодно.

• Съгласен съм. Аз се ориентирах към по-бюджетен хотел. Coin de Mire Attitude, През TUI излиза 52 eur/ден  - НВ.
  • Macf1an - имаш ли представа за цени на SCUBA DIVING на Мавриций ?
Връзка към коментар

Както вече споменах, за хотел на Мавриций или Малдиви най-ниска цена дават представителите на немските туристически оператори в България.В есенния брой на списание Voyage има ваучер за 50 Евро за една от тези агенции.Ваучерът важи само при резервации над 1 000 Евро и валиден до 31.12.2016г.

Връзка към коментар
  • 3 години по-късно ...

Здравейте,

някой да е бил на Маврици в Хотел Lux Le Morne или dinarobin beachcomber golf resort & spa. Февруари месец ще сме на Мавриции и се чудя кой от двата да избера 🧐 ще се радвам ако някой сподели опит 😋

Връзка към коментар

Без да съм бил, първият го резервирам без притеснение 😉. В ТА е на шесто място,другият едва на двайсет и шесто.

https://www.tripadvisor.com/Hotels-g293816-Mauritius-Hotels.html

Редактирано от stanislavpp
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.