Vankata Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 Здравейте, купих си билет отиване и връщане с wizz air и на него е въведено само името и фамилията ми. Преди всяка компания искаше и егн или дата на раждане. Принрирам си билетите и пътувам, нали няма да има проблем ? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 за да летиш ти трябва бордна карта като за бордната карта се искат данни за лична карта или паспорт Връзка към коментар
Vankata Публикувано: 5 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 С уеб чек ин съм, там ли трябва да въведа номера на личната карта ? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 да, данните се въвеждат преди уеб чекин, като можеш да се чекираш 30 дни преди полет Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 за да летиш ти трябва бордна карта като за бордната карта се искат данни за лична карта или паспорт Това се отнася единствено ако летиш извън Шенген. При полети в Шенген искат само името. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 предполагам, че питащият ще лети от София, за това Връзка към коментар
Vankata Публикувано: 5 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 Да, София- Лондон- София Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 Здравейте, купих си билет отиване и връщане с wizz air и на него е въведено само името и фамилията ми. Преди всяка компания искаше и егн или дата на раждане. Принрирам си билетите и пътувам, нали няма да има проблем ? ЕГН никой не иска. При чекиране си подготви личната карта или паспорта, тогава се въвеждат данните от тях. И се обади за бира в Лондон Връзка към коментар
Vankata Публикувано: 7 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 7 ноември, 2015 Ок, благодаря Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега