Прескочи до съдържание

Виетнам


Препоръчани мнения

Здравейте магеланци, спонтано реших че ми се ходи във Виетнам. Та от тук въпроса как най евтино може да се отиде и върне, през къде да търся минаване и заминаване. Датите ще са догодина началото ако е ОК като сезон за там

Връзка към коментар

Е не можа ли тази спонтанност да те навести един ден по-рано?! Катарците току що затвориха кепенците, а имаха такива апетитни оферти!

 

Като за начало навести някоя от търсачките в подписа на macf1an ;)  Успех!

Редактирано от Petkan
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Мдам, общо взето чакаш катарците дали ще излезнат с нещо интересно. Ориентировъчно май след нова година ще има промоция пак :) Май се е случвало да са под 500 евро, винаги с катарците, не съм срещал друга компания от тук с добри цени до там. 

Връзка към коментар

Катарците и Аерофлот са с най-добрите оферти от България. Като преживяване първите са няколко класи нагоре. :) До Ханой са по-евтини билетите от Хо Ши Мин с катарците. Можеш отиване Ханой и връщане Хо Ши Мин или обратно. За съжаление с катарците няма читаво връщане и се подготви за 8 часа престой в Доха. Това, което аз правя, е отиване Ханой, връщане Банкок, супер откъм цена и логистика. Билетът от Виетнам до Банкок ( без значение Ханой или Хо Ши Мин) и визата за Тайланд се избиват от по-евтиния комбиниран полет.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Зависи къде искаш да ходиш и какво да правиш. Държавата си е направо три климатични пояса. :)

 

На север  - март-април/септември-ноември. Лятото вали доста, зимата е сухо като цяло, но студено, а забележителностите са основно природни.

 

Среден Виетнам - март - април, преди това е дъждовен сезон, след това жега. Понякога вали доста, но градче като Хой Ан си има своя чар и в дъжда да се разглежда. 

 

Южен Виетнам - януари - март като Камбоджа и Тайланд. Сух сезон, с поносими температури до март.

 

Това е принципното топ време, но гаранция няма, особено лудото време през последните години.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.