Прескочи до съдържание

Жилетки с джобове, вместо ръчен багаж

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз за сега съм се задоволил с един много малък сак, който се вмества в размерите за ръчен багаж на повечето авиокомпании, като изключим Уиз и като цяло нямам проблеми да се събера в него. По принцип мразя да нося много багаж със себе си, така, че нямам проблем с ограниченията, а и смятам, че едни 10-20 Евро са абсолютно приемлив компромис, стига да не си нарушавам комфорта и да ходя като карикатура с такова яке. А и както другите казаха - щом започнат да се използват масово, със сигурност правилата ще бъдат променени, така, че и тези якета да се таксуват по някакъв начин и хората с тънките сметки, накрая ще си останат само с тънки джобове. :D

• Харесвам 1
  • 1 година по-късно ...
Публикувано:

Стори ми се, че го мярнах из форума нейде, но не можах да го открия отново:

https://www.kickstarter.com/projects/597538543/the-worlds-best-travel-jacket-with-15-features-bau/

Топ-яке (или бомбър или суичър или блейзър) за пътешественици.

Вкарали са доста хитрини в дизайна, а и цената не е непреодолима.

• Харесвам 7
Публикувано: (редактирано)

Мисля си, че ако таксите за багаж се разпространят повече, и тия якета станат много популярни, направо ще почнат да мерят пътника с багажа и да таксуват на кило

Ще ме умориш, седя тука и се кискам със сълзи. хем от смях, хем от ужасТ, какво ще правим ние, дебелките, като земат да ни теглят. :blush: :blush: :blush:

Нищо ново под слънцето. :) Мъж ми има от сто години подобно яке,  ходи с него в гората на лов. Та всичко, дет може да му потрябва, освен пушката вре вътре, че да не носи багаж. Е, има и раница на гърба , за бинокъл, минокъл и евентуално отстрелян заек ;)  ;)  И гледам, че и другите от ловната дружинка се гласят по този начин. Някои пълнят хилядите джобове предимно с рИкийка и мезенца за почивките. то,  в гората можеш да изглеждаш всякак, свраките и гаргите не мож впечатли. ;)

Ааааа пък, сега се сетих - онова яке, с дръжките - мъжът може да го облече, а пък жената да го пусне като чекиран багаж, хем няма да плаща за билет. ;) ;) ;)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Публикувано:

Много маниашко! Как искам едно такова... Препратих линка веднага на мъжа ми :) Все пак другия месец имаме годишнина, имам юбилей и син ще му раждам :) Дано се сети  :P

Стори ми се, че го мярнах из форума нейде, но не можах да го открия отново:

https://www.kickstarter.com/projects/597538543/the-worlds-best-travel-jacket-with-15-features-bau/

Топ-яке (или бомбър или суичър или блейзър) за пътешественици.

Вкарали са доста хитрини в дизайна, а и цената не е непреодолима.

• Харесвам 5
Публикувано:

Ще ме умориш, седя тука и се кискам със сълзи. хем от смях, хем от ужасТ, какво ще правим ние, дебелките, като земат да ни теглят. :blush: :blush: :blush:

Нищо ново под слънцето. :) Мъж ми има от сто години подобно яке,  ходи с него в гората на лов. Та всичко, дет може да му потрябва, освен пушката вре вътре, че да не носи багаж. Е, има и раница на гърба , за бинокъл, минокъл и евентуално отстрелян заек ;)  ;)  И гледам, че и другите от ловната дружинка се гласят по този начин. Някои пълнят хилядите джобове предимно с рИкийка и мезенца за почивките. то,  в гората можеш да изглеждаш всякак, свраките и гаргите не мож впечатли. ;)

Ааааа пък, сега се сетих - онова яке, с дръжките - мъжът може да го облече, а пък жената да го пусне като чекиран багаж, хем няма да плаща за билет. ;) ;) ;)

Не ти препоръчвам да ходиш в Самоа, защото там от две години мерят и пътниците на килограм ;)

Авиокомпания в Самоа таксува пътниците на килограм

http://btvnovinite.bg/video/video/news/aviokompaniya-v-samoa-taksuva-patnitsite-na-kilogram.html

• Харесвам 1
Публикувано:

В Коста Рика - също ;)

По принцип така е по справедливо. Не е случайно, че и карго превозите се плащат ка килограм, а не на бройка ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Кефи ли ви как евтините авиолинии ни правят на маймуни, да се кичим с катове дрехи, таблети и зарядни като някакви електричари? Дано има джобче за фазомер. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Кефи ли ви как евтините авиолинии ни правят на маймуни, да се кичим с катове дрехи, таблети и зарядни като някакви електричари? Дано има джобче за фазомер. 

Ние също ги правим на маймуни, като им спазваме лудите правила и пътуваме за 10 евро ;)  Битката Магеланци контра НТА за сега е в полза на Магеланци :lol:

• Харесвам 7
Публикувано:

Много маниашко! Как искам едно такова... Препратих линка веднага на мъжа ми :) Все пак другия месец имаме годишнина, имам юбилей и син ще му раждам :) Дано се сети :P

Само така !

Иначе или няма да го родиш, или раждаш дъщеря;)

Да му мисли.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.