Прескочи до съдържание

Baiyoke Sky Hotel, Bangkok


TheLawyer90

Препоръчани мнения

Привет!

 

Исках да попитам дали някой случайно има някакви отзиви за Baiyoke Sky Hotel в Банкок? Води се за най-висок хотел в Азия, а виждам и, че срещу прилична сума човек може да преспи там, като получава и достъп до бара на 83-ия етаж (най-високия в Тайланд) и до наблюдателната площадка на 77-ия. Четох отзиви в Trip Advisor и има и много добри и много лоши. Плануваме да отседнем там за последната ни вечер в Банкок, един вид да прекараме подобаващо  :)

 

Приемам и препоръки за други хотели. Засега имаме резервиран хотел до летище Suvarnabhumi, намира се в Lat Krabang и предлага двупосочен трансфер до летището, но не знам какво ще правим там цял ден, тъй като в този квартал няма нищо особено и дори изглежда леко мизерно.

Връзка към коментар

Аз съм спал там - на 60-тия етаж. Хотелът е висок...и толкова. За една нощувка жена ми намери две хлебарки, а аз - една дупка на чаршафа :) Отделно от това, макар да пишеше, че интернетът е безплатен, на нас ни искаха пари. Климатикът беше доста шумен (аз държа на тишината). Входът, ако пристигаш с градската железница, е малко труден за откриване (но пък няма как да не видиш хотела отдалеч).

Общо впечатление - хотелът не отговаря на четиризвездната си - уж - категория.

Сега хубавото: гледките са страхотни! Целият 77-ми етаж е превърнат в обсерватория, продават се много сувенири, има различни декори, пред които да се снимаш. Има и хубав панорамен асансьор, който може да те повози от етаж 77 до сутерена :) Въртящата се платформа на покрива също е страхотна. Достъпът до всички тия места е безплатен, ако нощуваш в хотела, както си видял. Стаите са доста големи. Местоположението е добро - имаш всякакви транспортни връзки.

 

Ако ти се спи нависоко - струва си да спиш там. Ако имаш проблеми с изброените от мен недъзи на хотела - по-добре нощувай някъде другаде. Достъп до обсерваторията и до покрива можеш да си купиш отделно... Не помня цената, но в страницата на хотела ще я видиш.

 

Ако решиш да нощуваш там, мога да ти дам малко повече информация за това и онова :)

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Благодаря за съвета! За мен е по-важно чистотата да е на ниво. Срещу хлебарките няма как да се борим, те са си в естествената среда  :)  Та как е чистотата в хотела, имам предвид стаята и басейна. А закуската? Замислям се дали пък да не отскочим до там само за да се качим горе, без да спим.

Връзка към коментар

Чистотата като цяло е прилична. В басейна не сме били, защото беше далеч назад в приоритетите ни сред забавленията, предложени от хотела. Закуската също я пропуснахме, защото едно че беше скъпа, второ, че се бяхме зарибили по уличната храна :)

Връзка към коментар

Преди да отида там също четох коментари и очаквах хлебарки и общо взето лоши условия. На място обаче, дали имах късмет или нещо друго, но условията бяха повече от прекрасни. В нашата стая всичко беше безупречно, никакви хлебарки, въобще - повече от идеално.

Закуската беше много богата. Ресторантът е доста голям и има храна за всеки вкус. Соковете не бяха кой знае какво, но това са глезотии. Басейнът и аз не можах да го тествам, че от тичане из Банкок просто не остана време. Стаята ни беше по високите етажи - от нея се виждаше басейна, доста добре изглеждащ.

Някъде на долните етажи има един малък хранителен магазин - там намерихме много хубави и евтини магнитчета. Казвам го, защото иначе всички други, които виждахме по магазините, бяха ужасно грозни.

Интернетът е платен и не е от най-бързите...

Преди 77-я етаж има изложени какви ли не работи, та дори и тук-тук:

post-1179-0-16643500-1447156681_thumb.jpg

Редактирано от Яничка
Връзка към коментар

За последно съм ходил там през 2011. Всичко беше на стара слава, занемарено, кафенето на етажа на наблюдателната площадка беше като офис на директор от комунистическо време - за времето си е било ок, но беше вече цялото износено, стари дамаски и прахоляци. Не бих се върнал. Банкок е пълен с нови хотели за всеки вкус, според мен не си заслужава, освен ако не са направили някви грандиозни промени в последните години. 

Редактирано от T.E.Lawrence
Връзка към коментар

Аз съм спала в DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/thailand/doubletree-by-hilton-hotel-sukhumvit-bangkok-BKKSSDI/index.html Никакви забележки! Чист, храната отлична, удобна локация до  Skytain, в приличен квартал. Препоръчвам го.

Връзка към коментар

И ние спахме в Baiyoke Sky. Очаквах да е занемарено, обаче стаята беше супер. Изглежда има реновирани и не. Мисля, че бяхме на 74 етаж или 64. Стаите се продаваха на категории според етажа, така че човек си гарантира висок етаж, а аз съм малко маняк на високите етажи, така че изборът на хотел беше предрешен.

Редактирано от Oshko
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.