Прескочи до съдържание

призив за помощ [стара дата, не е актуално]


Hesoss

Препоръчани мнения

Магеланци преди малко го прочетох това и останах потресен, копирам го ако някой може да помогне ...знам че не е свързано с пътешествията но доброто си е добро...дано не е прекалено късно обаче

Българските граничарски кучета заминават за евтаназия!
Немските овчарки на Българската армия, станали ненужни поради преструктуриране, ще бъдат евтаназирани поетапно. Тихомълком държавата реши да изпраща най-добрите приятели на нашите военни на смърт заради липса на пари!

Този петък (3 септември) първата пратка от 25 кучета пристигна в софийския изолатор за бездомни кучета в квартал Лозенец. 13 от кучетата са евтаназирани на мига. 12 са живи, но не се знае докога. В най-добрия случай им остават още 7 дни!

Вие, които четете това, помогнете на поне едно граничарско, обучено и здраво куче!

За Вашето дете и приятели, за охрана на обект. Това са обучени кучета в превенция на престъпления и охрана на хора. Кучетата са възпитани, спокойни, здрави, отговарят на команди, всички си имат имена.

КАК? Идете в община Сердика, 3 етаж, бул. "Кн. Мария-Луиза" 88, предприятие "Екоравновесие". Срещу личната си карта ще получите пропуск. С пропуска посетете изолатора в кв. "Лозенец", до Хладилника, в горичката зад спирката на автобусите за Витоша. 24 лева струва свободата на немската овчарка!

Телефон за информация - 02/ 9624219 (изолатор Лозенец)
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Вчера беше масово във фб, но датата на статията е от септември 2004та.

Ето го и линка:http://www.iwns.org/index.php?id=184&tx_ttnews%5Btt_news%5D=108&cHash=333cc3fb8e108b2ccae2aab0873ea545

Редактирано от Polina
Връзка към коментар

Този петък (3 септември) първата пратка от 25 кучета пристигна в софийския изолатор за бездомни кучета в квартал Лозенец. 13 от кучетата са евтаназирани на мига. 12 са живи, но не се знае докога. В най-добрия случай им остават още 7 дни!

Ами те са минали два месеца вече,дано наистина не е късно.И доколкото се сещам в армията отдавна няма кучета на щат.Сигурно има грешка с датите,че даже и годините?!?

Скоро ще ти се наложи да публикуваш същото нещо,но на мястото на кучетата ще са хора/военни/.

 

Надявам се,че възможно най-много четириноги приятели са спасени!!!

 

П.П. Докато напиша и Поли ме изпреварила!!!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Дано не излезе грубо, но моля да държим подобни теми настрана от форума. Всеки, който иска да помогне на някаква кауза - било то болно дете, възрастен, осиновяване на домашен любимец, събиране на харесвания на снимка в конкурс и т.н., мисля, че има достатъчно възможности да го направи и извън форума. 

 

Отделен въпрос, че много от каузите са изтекли (както в случая) или преекспонирани, че и направо създадени с печалбарска цел, експлоатирайки желанието на хората да помагат. Много ще ни е трудно да се ангажираме с това да решаваме коя кауза има нужда от нашата подкрепа и коя не. С оглед на това колко каузи се въртят из фейсбук, има потенциален риск ако допуснем такива теми, това да отвлече целия фокус на форума. Защото, ако тема за една подобна кауза е приемлива, това означава че всички подобни каузи са приемливи. А това хич не е идеята тук. 

 

Благодаря за разбирането. 

  • Харесвам 7
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.