Костов Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Поклон, пред паметта на невинните жертви!!! 8
Lyubina Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Ох, от снощи съм се залепила на компютъра, The Guardian и още няколко актуализира на няколко минути информацията. Поклон! Белгия обяви, че въвежда засилен контрол по границите си с Франция. 2
Hollywood Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Белгия обяви, че въвежда засилен контрол по границите си с Франция. Слаба Европа, слаба.......... 7
Mary Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Тъжно... Много тъжно... Сутринта бях потресена И още не намирам думи... 5
Bore Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Поклонн, пред паметта на жертвите. Дай Боже да няма повече и от ранените. 2
a6olq Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Потресена съм! Поклон пред душите на невинните жертви! 2
noshtna_ptica Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Толкова е ужасно, че чак нереално.... Мир на праха на убитите! 3
Щастливеца Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Поклон пред загиналите ! Здраве за оцелелите ! Да му мислим Европа с утопичните си виждания ! 8
Nikolay Ivanov Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Влизаме в геополитическата сфера и ще затворят темата. Съпричастен съм с жертвите на всички подобни атентати по света. 4
Eti* Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Каквото и да кажа ще е малко! Чувствам се така, сякаш тези изверги са влезли в дома ми! Дано да не се случват повече такива неща, но честно казано не съм оптимист! 1
luba_rizova Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 На мен също ми подейства тази новина като шок, какъвто до сега не ми се е случвало, 11.09 не успя да ме разтърси чак толкова дълбоко,като че ли. Сякаш е смачкани и убито всичко Добро в света. Не виждам нищо лошо в утопичните, демократични, свободни и хуманни ценности на Стария свят. Лошото е,че не знаем или още по-лошо, не искаме да се борим с варварството по неговия начин. А друг няма. Мир на праха на жертвите и дано никога не се повтарят тези безумия. 10
woman_in_white Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 За съжаление Франция и Европа вече няма да са същите... Новините са ужасяващи! Поклон пред невинните жертви! 3
stanimir Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Покой за невинните жертви и презрение към големите виновници от двете страни на океана. Режисиранат пролет премина в неконтролируема есен. Плачът им е лицемерен ! 20
Meidj Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Както беше казал Радой Ралин в една епиграма: "Мъртвите - Бог да прости! Живите кой да свести?" п.п. Темата е за ключ! 3
Topfly Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 (редактирано) Поклон пред светлата памет на жертвите, но не си пожелавайте по “силна“ Европа, защото с тази “силна“ Европа ще ви отнемат всичките свободи и ценности за които са се борили европейците и терористите ще постигнат целта си! Примерът на Израел, Русия или САЩ показва, че никакви мерки за сигурности не могат да предотвратят терористичните атаки, но могат да отнемат значителни свободи на гражданите си. Толкова от мен и сори ако за малко излезох от профила на форума! Що се отнася до пътуването излезе информация в пресата, че представители на Ислямска Държава са посочили Рим като следваща цел на терористични атаки Пазете се, но не се оставяте страхът и параноята да ви превземе, защото това ще означава, че терористите са ни победили! Аз лично няма да си променя никакви планове за пътуване! Редактирано 14 ноември, 2015 от Topfly 12
Kaloyan89 Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 (редактирано) Заминавам за Рим след 9 дни. Ще прекарам Коледа в Париж. Не ме е страх. Не трябва да ни е страх, трябва да покажем, че сме по-силни от терора. Поклон над паметта на жертвите и дано по-рядко се случва. Въпреки че се случва същото всеки ден на много места по света и за това никой не говори. Кръвта няма цвят и вяра. Жертвите са жертви, независимо дали са в Ню Йорк, в Париж, в Дамаск, в Найроби или в Мумбай. Ужасът от невинната преждевременна смърт, от отнетия живот, от потъпканите ценности е еднакъв. Редактирано 14 ноември, 2015 от Kaloyan89 29
Plovdivian Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 (редактирано) Аз лично няма да си променя никакви планове за пътуване! Гледам ти аз списъка с посетените държави, и се чудя има ли още накъде да се пътува? Редактирано 14 ноември, 2015 от Plovdivian 1
Tedy Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Когато в голямата политика няма истинско желание за борба с терористичните организации, а само интереси, страдат невинните. Жалко за жертвите. От март следя ситуацията в Сана. Загиналите са стотици, включително в няколко жестоки атентати на Ислямска държава. Да не забравяме и 147-те жертви, всички млади хора, студенти в Кения от атентата тази година. 11
Еmilia Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 (редактирано) И аз нямам намерение да си променям плановете. В Рим съм след 3 седмици. Планирам Париж през януари, но може и да не се случи по други причини. Редактирано 14 ноември, 2015 от Еmilia 2
Topfly Публикувано: 14 ноември, 2015 Публикувано: 14 ноември, 2015 Гледам ти аз списъка с посетените държави, и се чудя има ли още накъде да се пътува? “Само“ около 80 държави са по магеланския списък Има още доста признати и непризнати държави от ООН, а да не говорим, за големи държави като САЩ, Канада или Бразилия в които има доста да наваксам за да кажа, че ги познавам, а не само просто, че съм ги посетил. Светът е толкова голям, че трудно стига един живот за да го опознаеш, но като магеланец поне трябва да се стремиш към това 14
Препоръчани мнения