Прескочи до съдържание

Хотел във Велинград


nataly_2003

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци, набързо спретнахме една родопска екскурзийка и не съм много подготвена, та реших да се допитам до вашето ценно мнение.Пътуваме от Бургас -Хасково -Перперикон,Каменните гъби-Златоград(нощувка)-Смолян-Пампорово(2 нощувки)там ще ходим Ягодина,Триградско и Буйновско ждрело,някоя пещера - Доспат -Батак -Велинград -Пловдив - Бургас. ЕХАААА,каква програма!Хотелите са резервирани,но не и този във Велинград,четох,гледах и пак незнам кой хотел да избера,все пак и малко Спа релакс за нашите душички.Може ли са препоръчате нещо хубаво и не скъпо.Гледах оферта да хотел Клептуза.

Връзка към коментар

Препоръчвам горещо Акватоник, ако се побира в ценовите разчети. Най-хубавото спа, където съм ходила. Басейнът е великолепен с подводните си процедури, но ако сте плувци, е малко малък за плуване. Другите спа глезотии също влизат в цената на хотелската стая - тепидариум, сауна, инфрачервена сауна, парна баня, ледено езеро, приключенски душ, басейнче за краката (не си спомням името на съоръжението). Има и други спа процедури срещу допълнително заплащане, които не съм ползвала. Стаите са добре обзаведени, чисто е, любезен персонал, храната в ресторанта е хубава.

Така прозвучах, че трябва от хотела да ме настанят за една седмица безплатно. :)

 

Извинения. Бавно се събуждам в събота и сега видях, че искате да не е скъпо. Но проверете все пак, ние сме попадали и на оферти, при които цената е била почти съизмерима с тази в х. Клептуза.

Редактирано от maybe
Връзка към коментар

От години не съм ходила във Велинград и много ми липсва. Преди често ходехме и отсядахме във Велина. Не мога да кажа, че супер-луксозен, и цените му не са нито високи (на фона на някой други хотели в града), нито ниски. Хубавото е (от наша гледна точка), че зимата е топло, има два басейна - открит и закрит и двата работеха и през зимата; в цената на стаята влиза и ползването на почти всички обичайни процедури - басейните, джакузи, сауна, парна баня, паркинга на хотела е ок. Имахме само една забележка - кухнята не ставаше. Е, не че не ставаше, но ние предпочитахме да вечеряме някъде другаде :)

 

Страхотно удоволствие беше зимата - навън сняг, големия закрит басейн е целия остъклен, и външния при наличие на ентусиазъм и кураж също можеше да се ползва.

Връзка към коментар

Аз съм била в Свети Георги - нов, малък, бутиков хотел на символични цени в самия център, на тиха уличка. И храната беше вкусна.

http://svetigeorgi-velingrad.com/

Връзка към коментар

Много ви благодаря,ще ги погледна.Lyubina,най-малко карта за отстъпка заслужаваш , а за maybe 2 седмици масажи:) Ейй, уникални сте да знаете

Редактирано от nataly_2003
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Да дам отчет. Намерих ваучер за спа - басейни, сауна,парна баня в Свети Спас, а пък намерихме много хубава къща за гости Горанови в букинг и там спахме, след като ползвахме ваучера. Да ви кажа,че съм леко разочарована от 5 звездния Свети Спас, тъй като малкият басейн беше в ремонт, по едно време чистачките,който го почистваха взеха да пръскат с някакви препарати около големия басейн,в който бяхме и така вонеше. Сауната и Парната баня нищо кой-знае какво не бяха,даже хич не ми харесаха. На всичкото отгоре,като излязох нямаше и сешоар, в зле изглеждащата съблекалня. Питах и на рецепция, те щели да звъннат във фризьорския салон да питат, от където не им вдигнаха. Изглеждаше ми мръсен пода,около басейна, а прозорците, не стига че бяха отворени, а и ужасно мръсни. Не че съм някавка капризна, но това ли са условията на 5 звезден хотел.

Връзка към коментар

Спас изобщо не е 5 звезди, даже и 4-ри са му много. Става за посещение с ваучери. 

 

Във Велинград най-хубавото СПА за мен е в Роял Спа. И като съотношение цени/услуга на мен ми е най-оптимално. Но е доста пълен хотел и за нищо на света не бих го посетила през уикенд. 

 

Макси е твърде скъп за услугата, която ни предложиха и СПА-то е по бедно в сравнение с Роял СПА. Двореца и Гранда не са ми по вкуса изобщо. Велина беше чуден хотел, но храната е отврат и със съжаление спряхме да ходим. Акватоник е без никакъв басей на плуване. 

Редактирано от Bliss
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.