Прескочи до съдържание

Отменени полети във Филипините......


Desi75

Препоръчани мнения

Във връзка със срещата на високо равнище в Манила, отмяната на полетите е масова.... Досега се оправяхме, но накрая нещо не успявам и имам нужда от съвет и помощ.

Моя син остана в Себу да лети рано сутринта за Манила, но когато отива на летището разбира, че полета е отменен, при условие, че го проверявам този полет от тяколко дни дали не е отменен, а вчера дори го чекирах онлайн. Полета е с Airasia.

Проблема е в това, че днес следобяд трябваше да летим да Дубай, но промених полетите за утре, но в самолетите на Airasia няма места за днес и утре от Себу за Манила и синът ми чака на летището, ако се освободи място да го качат на самолета.

Билети за тази отсечка няма и ако не се придвижи и трябва да стои на летището до 21.11 не трябва ли да му поемат разходите, защото до тук нищо не му казват, а само да чака.

Сега ще провери и дали може пак да промени полета до Дубай.

 

Направо е някакъв кошмар....

Ще съм благодарна за всякакви съвети и варианти за придвижване от Себу до Манила утре до 14.30 часа местно време, ако не се освободи някое място да го качат...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз намирам само на Филипинските но са за утре .

Не му мислете. После ще си търсите компенсации и застраховки. 

При нас се получи. Само вземете някакво потвърждение и от ЕърЕйжа, и от Себу за отменение и променени полети, както и фактура или инвойс за новия билет

Редактирано от stefanrusev
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако съвсем не може с друга авиокомпания има и ферита

Тръгват вечерта и сутринта са в Манила

http://travel.2go.com.ph/Schedules/schedules.asp

 

ето и една страница с повече компании:

http://superferrypromofare.com/

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Фериботът, гледам, пътува 24 часа, така че не е вариант. Общо взето, след дълго ровене по сайтовете на Air Asia, Cebu Paciffic и Philippine airlines мога да ти кажа, че единственото, което може да направи е да виси на летището и  да се надява на голям късмет да се вмести някъде. От всички градове, до които има полети от Себу, няма полети за Манила днес и утре до обяд. Стискам палци нещата да се наредят по най-приемливия начин! 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Само да кажа, че горе-долу всичко се нареди по идеалния начин. Момъка има вече билет за Манила, успял е да се дореди до места и след малко излита :-))))

Благодаря много за загрижеността и помощта на всички :-)

Редактирано от Desi75
  • Харесвам 16
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.