Десита Публикувано: 19 ноември, 2015 Публикувано: 19 ноември, 2015 Надявам се да науча за различни интересни детинации, както и да споделя личния си опит, също ще опитам да напиша и първия си пътепис- жалко, че до сега не съм се сещала за тази идея. До сега съм посетила: Тунис, Йордания, Хърватска, Черна Гора, Италия, Франция, Испания, Тайланд, Шри ланка, Португалия и Гръцките острови : Корфу,Лефкада, Елафонисос, Родос, Милос,Миконос, Санторини, Патмос. В момента планувам пътуване до Бали - през Май. Работя в банка, обичам да се занимавам с фотография-непрофесионално 8
cck Публикувано: 19 ноември, 2015 Публикувано: 19 ноември, 2015 Добре дошла. Пробвай с пътеписа, това е идеята да разказваме за пътуванията. Ще помагаме при нужда И за Бали пиши, ето колегата Duke тъкмо мъдрува дали и как да иде до там в тази тема. 1
Георги Публикувано: 19 ноември, 2015 Публикувано: 19 ноември, 2015 Добре дошла. Хубавото на пътеписа, е че местата за които разказваш може да покрият това, че е писано от непрофесионалист...а и за тях сме се събрали предимно 1
iliana_t Публикувано: 19 ноември, 2015 Публикувано: 19 ноември, 2015 Добре дошла. Щом фотографията ти е хоби, с интерес ще чакам да качиш снимки от пътуванията ти 1
sasho Публикувано: 20 ноември, 2015 Публикувано: 20 ноември, 2015 Добре дошла!! Това че фотографираш е супер!! Също ще се радвам на пътепис На мен Гръцките острови са ми интересни... И Бали, разбира се 1
Tedy Публикувано: 20 ноември, 2015 Публикувано: 20 ноември, 2015 Добре дошла в големия отбор на Магеланци. 1
Десита Публикувано: 29 ноември, 2015 Автор Публикувано: 29 ноември, 2015 Здравейте отново, имам много снимки от моите пътувания , които ги качвам в снимка бг.не знам дали е прието тук да пратя директен линк към тях. Гръцките острови са ми на сърце и тази година за мой късмет посетих 2 нови за мен. Планувам 2 семици през май на остров Бали и смятам това да е моя пръв пътепис
FlyTraveler Публикувано: 29 ноември, 2015 Публикувано: 29 ноември, 2015 (редактирано) Здравейте отново, имам много снимки от моите пътувания , които ги качвам в снимка бг.не знам дали е прието тук да пратя директен линк към тях. Гръцките острови са ми на сърце и тази година за мой късмет посетих 2 нови за мен. Планувам 2 семици през май на остров Бали и смятам това да е моя пръв пътепис Добре дошла, директно си слагаш линка към албумите със снимки като подпис, както например съм направил аз. Редактирано 29 ноември, 2015 от FlyTraveler
Георги Публикувано: 29 ноември, 2015 Публикувано: 29 ноември, 2015 Здравейте отново, имам много снимки от моите пътувания , които ги качвам в снимка бг.не знам дали е прието тук да пратя директен линк към тях. Гръцките острови са ми на сърце и тази година за мой късмет посетих 2 нови за мен. Планувам 2 семици през май на остров Бали и смятам това да е моя пръв пътепис Провери какви са условията на snimka.bg и дали позволяват hotlinking, ако мислиш да пускаш директно връзка към снимката на техния сървър. Добра идея е и като цяло да им прочтеш условията, имаха едно много приятно, че например качена при тях снимка може да се използва свободно и безплатно в сайтовете на холдинга за новини и т.н. Няма проблем тук да пускаш връзки към снимка, стига всичко да е изрядно с условията, с които си се съгласила с тях.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега