Polina Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 От лятото на 2016-та се очакват и първите полети на Пловдив Ейр! Новината тук. 8
Hollywood Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 (редактирано) със старата флотилия на ТИМ и летището тяхно Редактирано 24 ноември, 2015 от Hollywood 1
MARTiNSHO Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Ахахаха, помислих си, че темата е шега :D Ако тези таргети са верни и даже и lowcost я направят, то маса народ ще почнат да ходят до Пловдив. Дестинации като Измир, Истанбул, Атина, Букурещ, Белград и Тирана са без евтина конкуренция при нас.
so'90 Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 И тук да се отбележа.... Ще ми скъсат сърцето Тирана... Аз ли съм лудия? Тотев благослови ли ги? 3
T.E.Lawrence Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Много ми липсва алтернатива на полети до Истанбул. Монополистът търкиш еърлайнс дразни много с тези цени по отсечката. Дано да се случи. 4
Topfly Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Не знам каква им е идеята, но не мога да си представя, че подобна авиокомпания може да работи на печалба... Преди една година и за директни полети до САЩ се говореше, но и тази идея се провали в зародиш... 3
Polina Публикувано: 24 ноември, 2015 Автор Публикувано: 24 ноември, 2015 Аз честно казано го приемам малко на шега и като допълнителна реклама на летището след съботната случка. Ако залетят обаче, няма да е лошо. Никак даже. 3
Hollywood Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 (редактирано) От миналата година се стягат за това. С лапването на двете летища тези 600 + млн. им идват сладък подарък Редактирано 24 ноември, 2015 от Hollywood
Botko Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 (редактирано) Тая партенка я изтупват всяка година,преди беше някакъв бг бизнесмен с френско гражданство,сега Пламен Янков.Пък може да е удобен момента да се "наложи" нов модел и схемата да е удобна,пък момента с Уиз да е много шум за нищо. Ето същата статия от 2014 та,артиста обаче е Лилчо Лилов. http://www.marica.bg/летим-по-света-с-пловдив-еър-news309982.html Редактирано 24 ноември, 2015 от Botko
stefanrusev Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 А дали няма връзка и с "активното мероприятие" от последните дни. Снощи си говорихме дали Фрапорт няма да е новия концесионер на летище Пловдив. "Те" ги умеят тия неща. 2
Костов Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Ех, ако всичко това беше вярно цък цък цък ...
stanimir Публикувано: 24 ноември, 2015 Публикувано: 24 ноември, 2015 Като прочета нови линии от Пловдив рядкп дочитам темата. Това още от дискусиите в БГ спотърс. А това как столица на културата не можела без пълнофункционално летище ...не знам Сеговия , Грац , Брюж и куп други да разполагат с такова.
bori Публикувано: 25 ноември, 2015 Публикувано: 25 ноември, 2015 На мен ми звучи малко бутафорна цялата тази работа с Пловдив ер. Как след една издънка на летището, започнаха да раздуват подобна информация? Но ако пловдивчани се вземат в ръце и проекта се окаже истина, мисля, че ще е само от полза. 1
Polina Публикувано: 25 ноември, 2015 Автор Публикувано: 25 ноември, 2015 А бе те аутлет център мислят да строят в района на летището,ти сега бутафорна... Ще го направят, ще го направят! Цък-цък! 1
Botko Публикувано: 25 ноември, 2015 Публикувано: 25 ноември, 2015 Не знам това в темата за Вятъра ли да го пусна или тук.. Щото...нещо вятъра намаля и лъснаха "идеите" и спасителните планове! ................. Летище "Пловдив" предстои да бъде дадено на концесия, а на концесионера ще бъдат предоставени възможно най-облекчени условия. Това съобщи министърът на транспорта Ивайло Московски в Китай дни след ситуацията с инцидентното кацане на самолет на аеропорта, който е принуден да затваря врати през нощта. Министър Московски обясни, че министерството няма право да финансира летището, защото е търговско дружество и то трябва да се самоиздържа. "Ако не се намери концесионер за летище "Пловдив", има реална опасност то да затвори", каза още транспортният министър. Read more: http://news.plovdiv24.bg/599415.html#ixzz3sVcelPvz
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега