Прескочи до съдържание

Официални празници през 2016

Препоръчани мнения

По четири последователни почивни дни през март, май и септември 2016 г. ще имат работещите, реши днес Министерският съвет, като размести почивните дни през следващата година.

За да не се прекъсва работната седмица, както и да се осигури по-ефективно използване на почивните дни, кабинетът взе решение да обяви за неработни 4 март (петък), 23 май (понеделник), 5 септември (понеделник) и 23 септември (петък). Те ще се отработват съответно на 12 март (събота), 14 май (събота), 10 септември (събота) и 17 септември (събота).

Националният празник на България - 3 март, се пада в четвъртък.

Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май, е във вторник.

Официалният празник 6 септември - ден на Съединението, през 2016 г. е във вторник.

Денят на независимостта на България - 22 септември, е в четвъртък.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Идеално.... да сме живи и здрави само и от сега го виждам как ще сглобя нещо добро за началото на Семтември. :rolleyes:

Редактирано от П.Кръстев
Връзка към коментар

Дните около трети март вече съм ги ангажирал с ходене до Истанбул. За другите, ще мислим :)

При наличие на време и ресурс посети и други места в Турция

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Браво Костов, миналата година ходих в Истанбул началото на Март и си изкарах страхотно ( и не ми пукаше, че някакви хора ми говореха, че съм предател да ходя там на 3ти Март) :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Браво Костов, миналата година ходих в Истанбул началото на Март и си изкарах страхотно ( и не ми пукаше, че някакви хора ми говореха, че съм предател да ходя там на 3ти Март) :)

Защо предател? Тъкмо по стъпките на Руската армия на 3-ти март влизаш победоносно в Истанбул :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.