Прескочи до съдържание

Здравейте пътешественици!

Препоръчани мнения

Здравейте от мен! Казвам се Росина и съм от Варна.Страстта ми пътешествията се запали преди 8години когато бяхме на меден месец в Париж и още няколко европейски града.Преди това не бях напускала пределите на България.От тогава имаме традиция за всяка годишнина от сватбата да пътуваме в някоя държава в която не сме били(последно бяхме в Япония).Радам се, че ви открих всички вас които споделяте тази страст :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Здравейте от мен! Казвам се Росина и съм от Варна.Страстта ми пътешествията се запали преди 8години когато бяхме на меден месец в Париж и още няколко европейски града.Преди това не бях напускала пределите на България.От тогава имаме традиция за всяка годишнина от сватбата да пътуваме в някоя държава в която не сме били(последно бяхме в Япония).Радам се, че ви открих всички вас които споделяте тази страст :)

Добре дошла!

И при нас започна със сватбеното пътешествие :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошла!

А пък ние чак за 15 годишнината се сетихме да си направим пътешествие :) и продължаваме традицията. Много е приятно. Инак все по друго време пътуваме.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.