Росина Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Здравейте от мен! Казвам се Росина и съм от Варна.Страстта ми пътешествията се запали преди 8години когато бяхме на меден месец в Париж и още няколко европейски града.Преди това не бях напускала пределите на България.От тогава имаме традиция за всяка годишнина от сватбата да пътуваме в някоя държава в която не сме били(последно бяхме в Япония).Радам се, че ви открих всички вас които споделяте тази страст 6
Oshko Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Здравейте от мен! Казвам се Росина и съм от Варна.Страстта ми пътешествията се запали преди 8години когато бяхме на меден месец в Париж и още няколко европейски града.Преди това не бях напускала пределите на България.От тогава имаме традиция за всяка годишнина от сватбата да пътуваме в някоя държава в която не сме били(последно бяхме в Япония).Радам се, че ви открих всички вас които споделяте тази страст Добре дошла! И при нас започна със сватбеното пътешествие 1
Цвете Публикувано: 28 ноември, 2015 Публикувано: 28 ноември, 2015 Добре дошла! А пък ние чак за 15 годишнината се сетихме да си направим пътешествие и продължаваме традицията. Много е приятно. Инак все по друго време пътуваме.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега