Member324 Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Здравейте, Казвам се Милен и чета с интерес темите тук и съответно съветите за нови градове/държави, които посещавам. Не мога да се похваля с чести екскурзии, по-скоро командировки, но винаги се стремя са съчетавам (доколкото е възможно) полезното с прииятното. Моето хоби е риболов и всеки път когато имам възможност се стремя да го влюча в екскурзионната програма (ако дестинацията позвилява). В моя случай "чукча не е писател, а читател", но с повечето пътувания ми се ще да променя стереотипа, тъй като и вече навъртях доста "мили" за последните 10 годинки 5 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Здравей и добре дошъл! Връзка към коментар
Branko Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Ей Миленка добре дошал.Аз толко таками за риболов имам,ама.... Връзка към коментар
Elena Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Усещaм кои ще ми помaгaт в изборa нa мaкaрa зa един подaрък Добре дошъл и от мен Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Добре дошъл Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега