Прескочи до съдържание

Мароканско кино в сряда

Здравко Ангел

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци,

в понеделник започват Дните на Мароко в София, а пък на 2-ри декември организираме заедно прожекция на филма "Аида", който е мароканското предложение за чуждоезичен "Оскар" тази година. От 20.00ч. в Дома на киното. Ако има желаещи да го гледат, да дадат знак, за да ги включим в списъка с гости. Филмът е малко тъжен, но пък има чудесна музика и топла атмосфера.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

За съжаление аз имам поет ангажимент, инак с най-голямо удоволствие бих посетила прожекцията. Дано да има магеланци, които да го сторят и после да разкажат.

Благодаря за поканата!

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря за поредния жест на Здравко и Ангел!

Мароканско кино гледам за първи път в живота си и едва ли бих гледала, ако не беше този сайт. :blush:

Много човешки филм, с прекрасна музика и великолепна актьорска игра! Поредното доказателство, че хората и от другия континент страдат от нашите мъки, вълнуват се от нашите проблеми и са щастливи съвсем като нас... Една тъжна история, подплатена с оптимизъм. Много красиво!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Благодаря за поредния жест на Здравко и Ангел!

Мароканско кино гледам за първи път в живота си и едва ли бих гледала, ако не беше този сайт. :blush:

Много човешки филм, с прекрасна музика и великолепна актьорска игра! Поредното доказателство, че хората и от другия континент страдат от нашите мъки, вълнуват се от нашите проблеми и са щастливи съвсем като нас... Една тъжна история, подплатена с оптимизъм. Много красиво!

И не ви видяхме като влязохте, а бяхте седнали в средата на реда (разпоредителката ни показа), та пак не се запознахме, ама следващия път :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ама тия запознаваници ако може още при разпоредителката да се случват ще е добре. Аз предния път ви изпуснах, но следващия път, надявам се да е скоро няма да се дам.

Аз пък ще се радвам да ви видя на Коледната ни сбирка. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ама тия запознаваници ако може още при разпоредителката да се случват ще е добре. Аз предния път ви изпуснах, но следващия път, надявам се да е скоро няма да се дам.

Аз пък ще се радвам да ви видя на Коледната ни сбирка. :)

E, през януари предстои МЕНАР, там ще се засечем със сигурност. Няма да сме тук на сбирката, че ще ходим до Париж да гледаме Мадона и ще поостанем малко.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.