Здравко Ангел Публикувано: 29 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2015 Здравейте магеланци, в понеделник започват Дните на Мароко в София, а пък на 2-ри декември организираме заедно прожекция на филма "Аида", който е мароканското предложение за чуждоезичен "Оскар" тази година. От 20.00ч. в Дома на киното. Ако има желаещи да го гледат, да дадат знак, за да ги включим в списъка с гости. Филмът е малко тъжен, но пък има чудесна музика и топла атмосфера. 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 1 декември, 2015 Сподели Публикувано: 1 декември, 2015 (редактирано) За съжаление аз имам поет ангажимент, инак с най-голямо удоволствие бих посетила прожекцията. Дано да има магеланци, които да го сторят и после да разкажат. Благодаря за поканата! Редактирано 1 декември, 2015 от Polina 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 1 декември, 2015 Сподели Публикувано: 1 декември, 2015 Има, има! 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Аз няма да мога за съжаление, но искам специално да благодаря на Здравко Ангел за поредния жест към магеланци. Respect! 4 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Благодаря за поредния жест на Здравко и Ангел! Мароканско кино гледам за първи път в живота си и едва ли бих гледала, ако не беше този сайт. Много човешки филм, с прекрасна музика и великолепна актьорска игра! Поредното доказателство, че хората и от другия континент страдат от нашите мъки, вълнуват се от нашите проблеми и са щастливи съвсем като нас... Една тъжна история, подплатена с оптимизъм. Много красиво! 3 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 2 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Благодаря за поредния жест на Здравко и Ангел! Мароканско кино гледам за първи път в живота си и едва ли бих гледала, ако не беше този сайт. Много човешки филм, с прекрасна музика и великолепна актьорска игра! Поредното доказателство, че хората и от другия континент страдат от нашите мъки, вълнуват се от нашите проблеми и са щастливи съвсем като нас... Една тъжна история, подплатена с оптимизъм. Много красиво! И не ви видяхме като влязохте, а бяхте седнали в средата на реда (разпоредителката ни показа), та пак не се запознахме, ама следващия път 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Ние в Неапол се оглеждахме за вас, но всуе А в киното ви видяхме /половината, де/, но проявихме скромност 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Ама тия запознаваници ако може още при разпоредителката да се случват ще е добре. Аз предния път ви изпуснах, но следващия път, надявам се да е скоро няма да се дам. Аз пък ще се радвам да ви видя на Коледната ни сбирка. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 2 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Ама тия запознаваници ако може още при разпоредителката да се случват ще е добре. Аз предния път ви изпуснах, но следващия път, надявам се да е скоро няма да се дам. Аз пък ще се радвам да ви видя на Коледната ни сбирка. E, през януари предстои МЕНАР, там ще се засечем със сигурност. Няма да сме тук на сбирката, че ще ходим до Париж да гледаме Мадона и ще поостанем малко. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Предстои, предстои..Дано се засечем с МЕНАРа. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега