Прескочи до съдържание

Здравейте!

Препоръчани мнения

Ко речи?!? :) Ние останалите като не предлагаме разнообразие какво да правим.

ох, Благодаря ви, ама много ме забавлявате рано сутрин.

П.с Здравей! На 5 км. От Пловдив, България.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Я стига бъзици, Ели се е объркала малко като новобранец, нищо страшно :) Пускам представянето, което ми прати на лично:

Здравейте!Аз съм Ели и съвсем случайно една нощ,търсейки билети до Австралия изгодно,попаднах на Вашия интересен сайт и от тогава постоянно разглеждам и "пътувам" с всички вас.Приоритет ми е пътуване до Мелбърн,но иначе имам и други любими дестинации.Ще се радвам да съм част от вашия кръг и да си бъдем взаимно полезни.Пропуснах да се представя-дерматолог-естетик съм с много дълъг стаж,обичам много професията си и,разбира се да пътувам по работа на конгреси и заедно с голямото ми 5 членно семейство.Благодаря още веднъж.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Я стига бъзици, Ели се е объркала малко като новобранец, нищо страшно :) Пускам представянето, което ми прати на лично:

Важното е, че е излязла ключовата дума Австралия. :)

Дерматолог си нямахме... добре дошла, Ели! Обичаме да се шегуваме, не ни обръщай внимание. :rolleyes:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Е хубава работа - какво лошо в усмивките, а и не виждам какво лошо сме казали с оглед написаното :)

Аз да кажа Здравей тогава пак на Ели ;)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.