домосед Публикувано: 5 ноември, 2024 Публикувано: 5 ноември, 2024 преди 6 минути , Argentique каза: е обозначение за специализиран паркинг за хора-идиоти. Това се чете лесно! Място, запазено за Атанас Идиота да играе хоро 1 1 8
домосед Публикувано: 23 февруари, 2025 Публикувано: 23 февруари, 2025 Бюрократичен шедьовър на врата на тоалетна на заведение в Пунта Аренас, Чили. Чудя се дали да го тълкувам неолиберално или консервативно. Примерно: колко най-много мъже се допускат да придружат една дама вътре. 2 1 6
Фил Публикувано: 11 август, 2025 Публикувано: 11 август, 2025 Някъде в Единбург обаче там органите (имам предвид органите на реда, разбира се) освен с разни уреди като дрегери и радари, явно би трябвало да са оборудвани и с ветромери 1 11
MayaS Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни Не е точно знак, но светофар за пешеходци в Рим, който има и жълта светлина. 6
Argentique Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни В хотела ми в Малайзия ясно са обяснили на неуките как да ползват стълбите 3 2
Lindt Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни преди 20 минути , Argentique каза: В хотела ми в Малайзия ясно са обяснили на неуките как да ползват стълбите Можеха да го направят малко по-анимирано, за да обясня направо и на детето 😄 3
zon Публикувано: 6 септември Публикувано: 6 септември Много съм разочарована, нищо от това което пише не се случва в Хановер Сигурно, защото има знак минус 😅 7
rgu Публикувано: 6 септември Публикувано: 6 септември 2 minutes ago, zon said: Много съм разочарована, нищо от това което пише не се случва в Хановер Сигурно, защото има знак минус 😅 Когато е знак + тебе ще те. Когато е - ти ще. 3
zon Публикувано: 6 септември Публикувано: 6 септември преди 1 минута , rgu каза: Когато е знак + тебе ще те. Когато е - ти ще. А не, без такива! Много се разглезиха днешните мъже 😅 отказвам да им върша работата! 2 1
cck Публикувано: Сряда в 07:49 Публикувано: Сряда в 07:49 Кръстовище със забрани в Малага, Испания: 7
neuromancer Публикувано: преди 45 минути Публикувано: преди 45 минути то не е странно, просто има един знак вместо всички тия например на магистрала са забранени всички тези
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега