Данаил Алеков Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 Привет на всички пътешественици! Днес се регистрирах във форума и както е редно - време е да се представя, преди да започна да се включвам активно в дискусиите! Та както си търсих инфо за поредното пътуване, попаднах на този форум и с радост установих, че много от нещата, за които съм ровил с дни из дебрите на интернет, ги има тук, на български, от хора, с които очевидно споделяме общи интереси. Иначе - студент съм, завършвам магистратура скоро, работя и на пълен работен ден, но успявам да пътувам в рамките на законно регламентираната ми отпуска и официалните почивни дни Макар и не много, но все още съм на 25 г. и се надявам скоро да имам възможност да пътувам повече. Миналият месец се върнах от Тайланд (Sawadee Krap!), а март заминавам за Централна и Южна Америка и се надявам заедно да споделяме инфо относно пътешествията - предстоящи и отминали. Поздрави! Данаил 12 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 (редактирано) Добре дошъл, добре дошъл. На всички тук ни е уютно, сигурна съм и на теб ще е. Имаме сериозен проблем с отпуските, ще го забележиш и ти... Офертите са повече от регламентираните ни отпуски. Та така... Весело из магеланските дебри да ти е! Редактирано 3 декември, 2015 от Polina 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 Добре дошъл, следвщата година с дългите уикенди е идеална за кратки пътувания из Европа, пък за дългите ще се гърми отпуска, то е ясно 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега