Ники Петров Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Здравейте,магеланци Имам спешна нужда от помощта ви ! Преди около 40 мин. родителите ми,решиха,че трябва да празнуваме Нова година в чужбина.Веднага завъртях търсачките и намерих вариант за Болония -30.12-01.01 с Уиз,на цена от 100 лева на човек двупосочен. Ще ви помоля,ако е възможно цената да се намали.Картите с които разполагаме са Мастъркард,Маестро и Мастъркард-кредитна. Другата ми молба е за хотел. Възможно най-ниската цена,без никакви изисквания.Все пак на 30 ще сме уморени и кацаме късно вечерта,а на 31 едва ли ще се приберем бързо :D Благодаря ви,предварително 1
macf1an Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 (редактирано) Купувайте. 100 лв за Нова Година е повече от изгодно. За хотел - погледни темите в съответния раздел за Италия и питай там. Редактирано 7 декември, 2015 от macf1an 1
Ники Петров Публикувано: 7 декември, 2015 Автор Публикувано: 7 декември, 2015 Благодаря за мнението!И аз смятам,че си заслужава.
stanimir Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Не се заяждам , но това "Болония" всеки път ми боде очите 5
Duke Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Не се заяждам , но това "Болония" всеки път ми боде очите Бях решил, че съм единствен. Даже писах в друга тема, ама всуе... 5
Двуцветко Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 Мда, човек остава с впечатление, че иде реч за Болония в Андалусия
Zaro Публикувано: 7 декември, 2015 Публикувано: 7 декември, 2015 (редактирано) Бях решил, че съм единствен. Даже писах в друга тема, ама всуе... Не си, не си, аз като филолог съм малко Grammar Nazi, но се старая да уважавам желанието на хората да пишат ... неправилно, да речем. Редактирано 7 декември, 2015 от Zaro 2
Препоръчани мнения