Zelen Burgas Публикувано: 10 декември, 2015 Публикувано: 10 декември, 2015 (редактирано) Здравейте, магеланци! Нуждая се от малко помощ. Търся два билета от Дортмунд до София и обратно, като летищата, които ме устройват да ползвам са също и Кьолн, Дюселдорф, Франкфурт Хан. Датите, за които смятаме да пътуваме са в диапазона 20-22.12 към България и 1-4.01 в посока Германия, като 1.01 и 4.01 са в много краен случай. Устройва ме вариант и с прикачване, но с не по-голям престой от 5-6 часа. Трябва ни само един брой голям багаж. Засега най-добра оферта намирам през румбо.ес, директен полет с Уиз на цена 314 евро(на човек), без багажа. Тръгването е на 20.12, а връщамето е на 2.01. Картите, с които разполагаме са Дайнърс, Виза, Мастер. Благодаря предварително! Редактирано 10 декември, 2015 от Zelen Burgas
Георги Публикувано: 10 декември, 2015 Публикувано: 10 декември, 2015 Отиване от Кьолн орязва на пръв поглед 20-ина евро, а връщане до Франкфурт - Хан още 30-40, ма предполагам транспорта да стигнеш до там ще изяде всякакви спестявания. При положение, че говорим за полет след 10-ина дни в най-най-най пиковата част на годината, според мен даже е добра цената. С текущия хит сред картите не съм в час. 1
Zelen Burgas Публикувано: 10 декември, 2015 Автор Публикувано: 10 декември, 2015 (редактирано) Аз съм в Дюселдорф, така че навсякъде ще имам пътни. Кои дати визираш? Редактирано 10 декември, 2015 от Zelen Burgas
Георги Публикувано: 10 декември, 2015 Публикувано: 10 декември, 2015 Привери дали цените са ок или не са кеширани. http://azair.euе пръв помощник в такива случаи, най-добре се справя напоследък при комбинации с лоу костове. От играта с картите може и още малко спестяване да падне Знам, че за връщането написа 5-6 часа, но по-дълъг престой в Бергамо може и да е предимство, макр и зимата Извинявай, ей това е за връщането до Хан: 1
Zelen Burgas Публикувано: 10 декември, 2015 Автор Публикувано: 10 декември, 2015 Благодаря ти! Ще ги прегледам.
Препоръчани мнения