Прескочи до съдържание

изгоден самолетен билет за полет бали-Сингапур през май


Десита

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци :)

Имам нужда от вашите съвети и идеи. През май 2016 с мои приятели планирам пътуване до Бали. Решихме, че е добра идея, като ще сме там, да отскочим и до Сингапур. В тази връзка търся информация за добри цени за пътуване до там, както и идеи за хотел/хостел  ( 2-3 нощувки)   

Редактирано от Десита
Връзка към коментар

Здравей, 

 

Прецизирай повече търсенето, може да ползваш ето тази тема за ориентир: http://magelanci.com/topic/58-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0/

 

До май има време, според мен изчакай някоя промоция на катарците, която да има добри цени (около 500 евро) до там или до Куала Лумпур. Като груб съвет в две думи, това е. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря за съветите, прегледах темата и правя уточнение , аз вече имам билети от промояцията на каратците до Бали, сега търсе Бали-Сингапур -Бали .

ще пътувам през май и част от групата решиха да отскочат до Сингапур от Бали за периода 16-18 май.

Редактирано от Десита
Връзка към коментар

За директни полети от Бали (DPS) до Сингапур (SIN) можеш да гледаш:

 

сингапурски и малайзийски, австралийски лоукостери

Tiger Air

Silk Air

AirAsia

JetStar

 

традиционни авиокомпании

Сингапур Еърлайнс

Гаруда Индонезия

KLM

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

влизаш в skyscanner- a...изписваш си Бали (DPS) - Сингапур (SIN) -щом отиване и връщане искаш 16 - 18 май 2016 и гледаш джуркането на резултатите :)  Много резултати и комбинации. На пръв поглед между 117 и 135 Евро двупосочен от разни сайтове има не малко варианти.Има и комбинации между 2 авиокомпании..отиване с една ,връщане с друга,часовете на излитане от Бали/Сингапур също са доста като избор.Успех!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Помня че ние като търсихме билети основно с AirAsia излизаше доста по-евтино Куала Лумпур-Бали отколкото Сингапур-Бали.Ако имате време мислете за вариант да включите и КЛ поне за ден или 2.

Другото което ми идва на акъл е да пробвате София-Сингапур и Бали-София или в обратен ред.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.