dimitrov6 Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Днес бях в Пловдив,вървях 8 километра и се заредих позитивно от хубавото време и от пловдивчаните. 3
AlexandraKo Публикувано: 29 декември, 2020 Автор Публикувано: 29 декември, 2020 преди 1 минута , dimitrov6 каза: Днес бях в Пловдив,вървях 8 километра и се заредих позитивно от хубавото време и от пловдивчаните. Браво на теб! 1
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2021 Автор Публикувано: 1 януари, 2021 В последния ден на 2020, в любимия Пловдив, снимки на Пламен Денчев: Изгревът: Залезът: И зарята, в полунощ. Фотограф Димитър Найденов: 8
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2021 Автор Публикувано: 1 януари, 2021 Фотографка представя Пловдив на изложба в Чикаго “Димитра Лефтерова е от онези пловдивски фотографи, чието развитие следим през годините. Неведнъж е успявала да заслужи мястото си сред добрите професионалисти. Последното ѝ постижение е участието ѝ в международната фотографска изложба „Пандемията в снимки - необикновената 2020“, организирана от Българския културен център „Магура в Чикаго”.” 7
bulpa Публикувано: 1 януари, 2021 Публикувано: 1 януари, 2021 Чудесно време в първия ден на 2021 Поглед чак до Стара планина, вр. Ботев в средата Залез на гребната 13 1
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2021 Автор Публикувано: 1 януари, 2021 Още няколко красиви снимки, от зарята нощес: Фотограф: Иван Найденов 5 1
tany Публикувано: 4 януари, 2021 Публикувано: 4 януари, 2021 И от мен една пловдивска снимка по залез. 10
bulpa Публикувано: 6 януари, 2021 Публикувано: 6 януари, 2021 Когато работиш в отдел "Чистота" и си романтик Забелязано на един паркинг до офиса 🙂 6 3 3
AlexandraKo Публикувано: 9 януари, 2021 Автор Публикувано: 9 януари, 2021 Къщичката, от приказките:))) 4
AlexandraKo Публикувано: 10 януари, 2021 Автор Публикувано: 10 януари, 2021 Няколко мокри и безлюдни снимки от този намусен ден:)) Но красотата си е красота:) 14
AlexandraKo Публикувано: 15 януари, 2021 Автор Публикувано: 15 януари, 2021 “Отец Паисий” е историческа улица, заедно със специфичните си павета - продълговати, гранитни, добити преди повече от 80 години, от разрушеното вече Марково тепе. След 25 април 2010 година има и едно месингово паве - "Седмото тепе", поставено от нашия любим художник - Атанас Хранов и писателя Александър Секулов, в памет на унищоженото Марково тепе и своеобразен символ на улицата. Всеки ден минавам оттам и се сетих, че може би, не съм ви го показала: 4 1
AlexandraKo Публикувано: 20 януари, 2021 Автор Публикувано: 20 януари, 2021 Пък днеска,едни розови пухкави облачета, едно слънцее! Само не разбрах, Маца, как с е покатерила на асмалъка, дето е метален, че се беше и чучнала отгоре,с изглед, към четирите двора наоколо:))))Нагоди се да я снимам, важна, важна ))))гледайки ме отвисоко, да ми е ясно, че всичко е под контрол! 14
AlexandraKo Публикувано: 24 януари, 2021 Автор Публикувано: 24 януари, 2021 Преди малко, поглеждам сънено през прозореца, а там , една особена светлина: 8
ива валя Публикувано: 24 януари, 2021 Публикувано: 24 януари, 2021 В събота и неделя ще бъдем в Пловдив. След като не работят заведенията, какви са вариантите за обяд и вечеря?
bulpa Публикувано: 24 януари, 2021 Публикувано: 24 януари, 2021 преди 37 минути , ива валя каза: След като не работят заведенията, какви са вариантите за обяд и вечеря? Храна за вкъщи, дюнери, пица, пирожки, сладолед, топли витрини на големи хр. магазини... 1 1
AlexandraKo Публикувано: 27 януари, 2021 Автор Публикувано: 27 януари, 2021 Снежна сутрин в любимия град. 12
AlexandraKo Публикувано: 27 януари, 2021 Автор Публикувано: 27 януари, 2021 И до след обяд, снегът , почти се стопи. Ама рибките, в Цар Симеоновата градина се бяха изпокрили някъде, чудно къде, като са толкова много. 8
AlexandraKo Публикувано: 28 януари, 2021 Автор Публикувано: 28 януари, 2021 Вчера сняг и намусено, днес - слънце, няма сняг и едно синьо, синьо небе... Снимах ви и малко от мозайките на бившия Партиен дом: Па да не ви разправям, че вече си имаме и Хилтън:)))) Между Голямата и Малката Базилики. 7
dimitrov6 Публикувано: 28 януари, 2021 Публикувано: 28 януари, 2021 Пловдив и Велико Търново за мен са най-готините градове.Пловдивчаните ми харесват ,когато са ти приятели и айляк(не са на работа).София никога не ми е харесвал като град с тази лудница движение,но има много интелигенти хора,е има и шопи. 2
bulpa Публикувано: 28 януари, 2021 Публикувано: 28 януари, 2021 Откриването на изложба по икебана "Зимна цветна приказка" в градската художествена галерия. И вечерно при фонтаните 11
AlexandraKo Публикувано: 29 януари, 2021 Автор Публикувано: 29 януари, 2021 И понеже, тук рядко виждаме сняг, си е събитие. Ето още няколко хубави, снежни снимки: Автор: Гергана Попова - репортер на TrafficNews 19
dimitrov6 Публикувано: 31 януари, 2021 Публикувано: 31 януари, 2021 Близо до Пловдив,сега го снимах 8
AlexandraKo Публикувано: 31 януари, 2021 Автор Публикувано: 31 януари, 2021 Едно и също място, по различно време: 20 1
AlexandraKo Публикувано: 31 януари, 2021 Автор Публикувано: 31 януари, 2021 Още малко снимки на красиви сгради, от днешната ми разходка: Два красиви витража и част от мозайките на подлеза Тракарт: 8
AlexandraKo Публикувано: 2 февруари, 2021 Автор Публикувано: 2 февруари, 2021 Днес се отбих тук: За да видя: Не бях влизала в новата галерия и се чудех, защо пловдивските художници не я харесват. Да си кажа честно и аз не я харесах - едно такова, стерилно , като в болница. Старата си беше и по-арт, и по-уютна, някакси.:( Картините, предимно на млади художници, имаше и красиви неща, имаше и на бъдещи Дали и Пикасо:)))))) Например, тоз пипер: Ама пък, на празното място, може да се допише , някое меню. А тЕ това е изборът на Кмета наш:(((( И да не го познавате, веднага ви се изяснява, що за естет и познавач е:( Творбата се казва “ Разплитане”. Явно, само на КметЯ му е ясно, какво, точно се разплита. Дали, някоя роднинска, партийна, комшийска или друга заплетена работа:((( Гледах, гледах... Па не ни стигна мисЛАта. Във фоайето има нещо красиво, не пишеше име на автора: Ето още няколко красиви неща: 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега