Прескочи до съдържание

Нова година в Израел и Йордания - 28.12. 2015г.- 4.01.2016г.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Roje,радвам се,че всичко е приключило благополучно за вас.А говорим,че Нова година в чужбина е скучна?!

Чакаме да чуем историята на Macflan,в която пак има замесено колело и не/явила се на среща девойка, и ще определим кой по-по-най.

Eмо, благодаря! Абе ако трябва да бъда искрен гърменето беше доста по-малко отколкото в който и да е български град на Нова година. Просто сме далеч напред , нямаме стигане :)

Бай Кольо, добре заварил! Ако успя да намина в събота ще е да е пием по едно. Пресконференциите ще ги оставим за политиците :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Тази НГ със сигурност ще я помниш...:)

Дано не ви е помрачило настроението за самата забележителност Петра, за мен тя е нещо уникално.

• Харесвам 1
Публикувано:

Темата в Трипадвайзър я пуснах аз :)

Поради щото съм въвлечен с двата крака ( предстои ми пътуване там ), а и знаейки че във форума за Йордания в трипа има много местни, реших да видя какво е тяхното мнение за нещата.

Тъй като, поради оскъдната информация, в началото останах с впечатление, че целият екшън се е разиграл в самата Петра по време на нощното шоу, всичко звучеше много... адски по-апокалиптично. Във въображението ми се завъртяха сцени с пищящи лелки-туристки, пожари, хаос и препускащи камили...

И допреди твоето мнение от първа ръка гледах малко скептично на обясненията на йорданците в трипа, че всичко си било техни си неразбории, които леко излезли извън местните обичаи и нрави.... И не касаещи туристите, т.е. косвено - да, но не и насочени срещу чужденците.

Явно наистина си е било така. А и реакцията на органите спрямо вас ми дава успокоение, че наистина разбират значението на туризма и постъпленията от него за държавата.

Определено това ще е вашето посрещане на Нова Година което ще се помни дълго ! :)

Важното е, че всичко е приключило благополучно!

Чакаме пътеписа! Цветно и с картинки !

• Харесвам 1
Публикувано:

Не бой се baiKolio...

Те една крава имат за доене, ако я изпуснат, отиват на свършек.

Та парата играе ли, всичко се оправя.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.