аматьор Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 здравейте. малко се чувствам не уютно в началото. виждам доста опитни пътешественици от които може да се научи много.това предизвика интереса ми към този сайт. общо взето ходил съм в няколко държави в Европа.винаги съм мечтал да направя едно голямо пътешествие по южните морета и по- точно острови. 8 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 Добре дошъл Сега се чувстваш неуютно, след време ще се почувстваш като бавноразвиващ като попрочетеш какви Пеле-та има във форума и какви врътки с мили, полети и хотели правят . Аз го преминах (май) тоя етап 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 декември, 2015 Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 Важното е да не се чувстваш притеснено респектиран, колкото и малко да си пътувал, все има какво да разкажеш. Аз какво, да се гръмна ли, че не съм ходил в Гърция Добре дошъл! 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 декември, 2015 Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 здравейте. малко се чувствам не уютно в началото. виждам доста опитни пътешественици от които може да се научи много.това предизвика интереса ми към този сайт. общо взето ходил съм в няколко държави в Европа.винаги съм мечтал да направя едно голямо пътешествие по южните морета и по- точно острови. Здрасти Не се чувствай грам неуютно. Хората са - пардон, сме - изключително отзивчиви, както и никой не се е родил научен. Както и няма глупави въпроси Добре дошъл. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 17 декември, 2015 Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 Важното е да не се чувстваш притеснено респектиран, колкото и малко да си пътувал, все има какво да разкажеш. Аз какво, да се гръмна ли, че не съм ходил в Гърция Аз стигнах до нашата съседка за сефте тази година, а до Турция не съм ходил още. Добре дошъл и от мен на новият магеланец! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега