Прескочи до съдържание

аматьора

Препоръчани мнения

здравейте.  малко се чувствам не уютно в началото.  виждам доста опитни пътешественици от които може да се научи много.това предизвика интереса ми към този сайт.    общо взето ходил съм в няколко държави в Европа.винаги съм мечтал да направя едно голямо пътешествие по южните морета и по- точно острови.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Добре дошъл :)

Сега се чувстваш неуютно, след време ще се почувстваш като бавноразвиващ като попрочетеш какви Пеле-та има във форума и какви врътки с мили, полети и хотели правят :) .

Аз го преминах (май) тоя етап :lol:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Важното е да не се чувстваш притеснено респектиран, колкото и малко да си пътувал, все има какво да разкажеш. Аз какво, да се гръмна ли, че не съм ходил в Гърция :)

Добре дошъл!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

здравейте.  малко се чувствам не уютно в началото.  виждам доста опитни пътешественици от които може да се научи много.това предизвика интереса ми към този сайт.    общо взето ходил съм в няколко държави в Европа.винаги съм мечтал да направя едно голямо пътешествие по южните морета и по- точно острови.

Здрасти :) Не се чувствай грам неуютно. Хората са - пардон, сме :) - изключително отзивчиви, както и никой не се е родил научен. Както и няма глупави въпроси :) Добре дошъл.

Връзка към коментар

Важното е да не се чувстваш притеснено респектиран, колкото и малко да си пътувал, все има какво да разкажеш. Аз какво, да се гръмна ли, че не съм ходил в Гърция :)

Аз стигнах до нашата съседка за сефте тази година, а до Турция не съм ходил още.

Добре дошъл и от мен на новият магеланец!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.