Прескочи до съдържание

Само веднъж Winter Camp Новогодишен купон в България

Препоръчани мнения

Здравейте! Получих тази информация от kolonkata.info и я споделям с вас:Само веднъж Winter Camp Новогодишен купон в БългарияCouchsurfing – международната общност от пътешественици,които обикалят света със страстта на откриватели на новото в културен и човешкиплан - се събира в София за ежегодната зимна среща Winter Camp. След Литва (2004),Латвия, Полша, Турция, Германия, Унгария, Румъния, Чехия, Гърция, Испания ипоследната среща в Полша през 2014 г., домакин на Големия международен Couchsurfingновогодишен купон за 2015 г. е България, и това не е за изпускане.Winter Campе събитие, което пътува по света и всяка година гостува на различнадържава. Тазгодишното издание развълнувано пристига в България, за да посрещнеНовата година в София, и кани всички, които обичат пътешествията, далечнитестрани, непознатите култури и приятелствата с хора от различни краища на света,на Международен новогодишен купон в навечерието на 2016-та година.На 31 декември 2015 г., посрещнете новата година с новиприятели от цял свят, във „Fabrica126” на бул. „Мария Луиза”126 в София. Начален час: 21:00 ч. А това, което ви очаква е:Пъстра международна компания.Уъркшопове.Традиционна българска кухня.Музикални сетове.Нещо българско, нещо небългарско и много настроение вполучения микс.Входът за WinterCamp Новогодишния купон на Couchsurfing е сбилети на цена 20 лв. + допълнителен куверт (предстои да бъде обявен) за неограничена консумация на бюфета страдиционна българска кухня.Повече информация и заявки за билети на имейл: wintercampbulgaria@gmail.com"Ето линк към сайта с информация:httр://www.kоlоnkаtа.іnfо/2015/12/wіntеr-саmр-ѕоfіа-2015.html

Аз ще отида. А вие?

Връзка към коментар

то хубаво, ама...

> set type=SOA

> www.kolkonkata.info
Server: 192.168.1.1
Address: 192.168.1.1#53

** server can't find www.kolkonkata.info: NXDOMAIN
> www.kolonkata.info
Server: 192.168.1.1
Address: 192.168.1.1#53

Non-authoritative answer:
www.kolonkata.info canonical name = ghs.google.com.
ghs.google.com canonical name = ghs.l.google.com.

Authoritative answers can be found from:
l.google.com
origin = ns3.google.com
mail addr = dns-admin.google.com
serial = 110456728
refresh = 900
retry = 900
expire = 1800
minimum = 60

> server ns3.google.com
Default server: ns3.google.com
Address: 216.239.36.10#53
> www.kolonkata.info
Server: ns3.google.com
Address: 216.239.36.10#53

** server can't find www.kolonkata.info.Home: REFUSED

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз получих този отговор от организаторите:

"За сега обсъжданата цена за достъп до бюфета е от порядъка на 15лв/човек, надяваме се да не превишаваме тази сума, 

но със сигурност ще потвърдим няколко дни преди самото събитие, понеже все още сме в процес на организиране. 
Така или иначе, бюфетът ще е малко встрани от основния купон, така че можете да решите на място дали да се възползвате от него или не. 
Ще има и бар за напитки, като и там ще гледаме да останем в границите на разумните цени, заради което примерно стъклени чаши няма да има.
Ще има и кафе машина с монети. 
На кратко ще се постараем да има възможности за хапване и пийване по желание и на възможно най-добра цена."

Програмата в сайта им ми се струва доста интересна.

Хайде, има ли пътешественици, които да не са организирани на Нова година?:) Аз съм една от тях:)))
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Е,  не съм правила снимки. Ако бях правила на тях щяха да са само широко усмихнати хора.  Отидох към 22 ч. вече всички бяха там, както казах усмихнати до ушите: италианци, поляци, англичани, сърби, турци, испанци, чехи, немци, българи, литовци, румънци. Средна възраст 35 год. Съотношение жени към мъже 1:1 :) . Слабо е да кажа, че атмосферата беше приятелска, всички бяха много спонтанни и непринудени. И много усмихнати. Голямо удоволствие е да си заобиколен от 200 усмихнати човека. Бяха три големи зали- преходни, първата с диванчета, втората с бара и третата, най-голямата с маси-щъркели. Имаше и една зала с храна.  Страхотна музика, страхотен диджей. Единственото организирано "мероприятие" беше да раздадат на някои цветни хартии и лепило, за да изработи националното си знаме. Това за около 15-тина минути. Всичко до сутринта беше само танци и смях. Нямаше яко напити или напушени, повръщащи-също не, с две думи много-много весел купон. Аз отидох сама и ми беше безкрайно хубаво, всеки със всеки си говореше все едно се познават отдавна, не видях някой да скучае или да гледа тъпо тавана. Разбрахме, че ще стане 12 ч. единствено по отброяването на диджея. Нямаше тъпи президентски речи. Купонът просто продължи. И така до сутринта. С две думи, радвам се, че отклоних всички покани за ресторант, домашни партита, празненства в Сърбия, Гърция, Турция и т.н. Още повече, че Фабрика 126 ми е в квартала, не стоях на студа в задръствания и километрични опашки на гранични пунктове :) За многобройните нови познанства е излишно да споменавам, то се подразбира от естеството на компанията. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.