Прескочи до съдържание

Здравейте приятели!

Препоръчани мнения

Как да се представя сега? Амииии, искам! Искам да пътувам....много...навсякъде....и от време на време да се връщам в София...за кратко. Нямам много опит в пътуване сама или в организиране на пътешествие. Ходила съм в някои европейски държави сама, в останалите- организирани екскурзии. Поради тази причина се зарадвах, когато ви открих, с тайната надежда, че може да се "присламча" ;)  към някои пътуващи, които събират групичка или търсят съмишленици. Ако времето съвпадне.....Не ми се ходи с тур агенции вече...но, ако не намеря с кого да пътувам, пак ще е с тях. Какво да ви разкажа за мен, в профила ми пише къде съм била. Мога да тръгна по всяко време на годината.....не съм ограничена от това да се съобразявам с хора около мен, близки и т.н., отпуск лесно ми се разрешава. Това е за сега от мен.

Пожелавам ви весели празници!

„Пътят е същият. Само ти, която се връщаш, не си онази, която отиваше.“

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Добре дошла, ето тук може да си заявиш търсене на спътник: http://magelanci.com/forum/48-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D1%8F-%D1%81%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5/

Иначе няма нищо страшно и в самостоятелното пътуване, много хора го предпочитат даже. Не пречи да опиташ :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.