S.Petrov Публикувано: 16 декември, 2015 Публикувано: 16 декември, 2015 (редактирано) Понеже така и не успях да букна билетите за Куба, се ядосах и се метнах на тези. Нов съм във вашето така приятно хоби и се надявам да съм уцелил добра оферта... Ако някой има полезни съвети за даване - имам домашна Дюлева и Сливова Ако пък офертата наистина е добра, ще се радвам да бъда полезен. П.П. Малдивите не ми е от най-мечтаните дестинации, но имам нужда от малко почивка, която очаквам да получа там. Редактирано 16 декември, 2015 от S.Petrov 7
stanimir Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Ами от София с Катар са падали на 400 и нещо. Все пак офертата е добра. Доста е писано за самите Малдиви и ще намериш полезно инфо във форума 2
alex0001 Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 (редактирано) И аз следя отдавна Малдивите.При промоция на FlyDubai цените са достигали до 400 евро, а при промоция на Катар - 480 евро за двупосочни билети.С тръгване от София. Редактирано 17 декември, 2015 от alex0001 1
Двуцветко Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Дюлева звучи добре. От Мале накъде после? Оказва се, че по-лесната част е стигането до Мале отколкото придвижването по атолите и хотелите поради всеизвестната цифромания там. 2
S.Petrov Публикувано: 17 декември, 2015 Автор Публикувано: 17 декември, 2015 Дюлева звучи добре. От Мале накъде после? Оказва се, че по-лесната част е стигането до Мале отколкото придвижването по атолите и хотелите поради всеизвестната цифромания там. Сега това проучвам - към кой атол да се насочим, без да се налага да продавам бъбрек Изчетох всички пътеписи, които намерих и започна да ми се изяснява кое да гледам при офертите за настаняване. 1
Фил Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 (редактирано) Мадрид/Мале/Мадрид - 289 Евро А вчера следобед тази оферта беше даже за 260eur Редактирано 17 декември, 2015 от Фичо 2
ACM Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Най-доброто, което аз си спомням за цена до Малдивите е Истанбул-Мале-Истанбул (директен) за 350 евро (по памет), което е по-добра цена за хората в южна България, които имат лесен достъп до Истанбул, отколкото ходене до Мадрид, което не може да падне под 200 лв. и то без багаж.
Alexander Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 От южна ходят до Истанбул, но от Северна ходят до Букурещ, от където се ходи до Мадрид за 60-100лв без проблем вече.
S.Petrov Публикувано: 17 декември, 2015 Автор Публикувано: 17 декември, 2015 Явно не е толкова изгодна, но след като една седмица опитвах безуспешно да букна Куба през tuifly.com, снощи ми изскочи тази и се метнах. Да се надяваме, че с настаняването ще се справя по-добре.
Alexander Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Добра е, не е най най-изгодната, но си е оферта. Иначе трябва да пускаме оферти само, ако са по-ниски от всички останали. Успехи в търсенето на продължението й. 1
lyusi Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Според мен и дотук чудесно си се справил и си си направил страхотен коледен подарък. Наслаждавай му се и хич не мисли дали е могло да бъде с някое друго евро по-евтино. 2
mililia Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Що пък да не е изгодно. Печелиш разходка из Мадрид т.е. две в едно. Почвай да правиш плановете за почивката и не го мисли. 2
Фил Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Явно не е толкова изгодна Що пък - много си е добра офертата, а и Мадрид е хубав град! 4
Двуцветко Публикувано: 17 декември, 2015 Публикувано: 17 декември, 2015 Сега това проучвам - към кой атол да се насочим, без да се налага да продавам бъбрек Вариантът без продаване на бъбрек - гест хаус на населен от местните остров и от там дневни трипчета по красотите. 2
Дани Магелани Публикувано: 19 декември, 2015 Публикувано: 19 декември, 2015 Здравейте, Ще бъдем по едно и също време на Малдивите. За сега нямам спътници, но не се боя да съм сама там. Разбира се с компания е по-весело. От октомври преглеждам хотелите и съм направила няколко резервации. Може да обменим информация.
cyberart Публикувано: 26 декември, 2015 Публикувано: 26 декември, 2015 Здравейте, видях че билетите през flydubai са около 545$ за февруари и март, ще има ли някой от вас там по това време, също така намерих доста прилични стаи от airbnb на много приемливи цени, сега си търся и спътник/ци.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега