Прескочи до съдържание

Добре заварили!

Препоръчани мнения

Привет на всички :)

Казвам се Светослав и живея в малко селце до София (иначе съм от Русе). Трябва да си призная, че едва се престраших да се представя... уменията ви да откривате оферти и начини за пътуване на моменти ми се струват свръхестествени и ме карат да се чувствам умствено изостанал  :blush:

На 38 съм и в последните 5-6 години упорито съм се захванал да осъществявам детските си мечти:

- Работа - мечта (нищо, че не се заплаща)

- Къща на село

- Един куп четирикраки дугари...

Ето, че дойде ред и на мечтата с пътуването и така попаднах на вашия скъпоценен "остров" :)

Решението ни (трима човека) е, всяка година да посещаваме по едно мечтано място. В Европа пътуваме така или иначе по работа, та нея не я броим. Времето си можем да планираме сравнително лесно (стига да намерим кой да ни гледа животните), Бюджета е относително проблемен, но невъзможни неща няма :)

Това съм аз, това са ми целите, моля за снизхождение, ако задавам прекалено глупави въпроси понякога  :)

На добър път на всички!

• Харесвам 22
Връзка към коментар

Добре дошъл и добре се престрашил г-н Петров! :) 

Няма "прекалено глупави въпроси" според мен, пък и всеки пътува според възможносите си. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Добре дошъл и както Поли пише няма глупави въпроси. Виж понякога има глупави отговори ;) , ама кой е може да се похвали че е съвършен. :)

И хич не се панирай, аз от дребни трипчета из Европа тази година скокнах два пъти до Южна Америка. Не е нужно да си разбиращ от трикове, важното е да следиш форума. Все някой спец ще даде ценна информация като се появят евтини билети.

Освен това след като имаш четирикраки приятели около теб, можеш да дадеш ценни съвети какво правиш с тях, когато пътуваш. Тук разисквахме преди време тази тема и за хората с домашни любимци това си беше голям проблем. Любимците им страдат и хората се разстройват преди пътуване

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Благодаря за гостоприемството! 

По отношение на домашните любимци, с радост бих споделил всичко, което зная. Може да се каже, че се занимавам професионално с кучета от 5 години (макар и основно бездомни), но поне имам доста контакти и наблюдения относно хотели и т.н.

До момента, с половинката ми сме пътували заедно само по работа и оставяме кучетата на хотел. При нас поне няма голяма драма с разделите, защото отсъстваме най-много за 4-5 дни, а и две от трите ни кучета са хъскита - понякога мисля, че изобщо не отбелязват съществуването ни :) При нужда, мога да препоръчам едно-две места за настаняване, а ако не ни мине котка път, догодина по някое време, може и ние да предлагаме такова.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Здравей и добре дошъл! Тука си имаме един велик магьосник и няколко по- ситни магьосничета. ;) ;)

От които научаваме туй-онуй. Не се притеснявай за нищо, питай си - веднага ще се намери кой да ти отговори. :) За каквото и да е.

Ама верно ли хъскитата са такива? Аз си мислех, че са много привързани и предани и страдат за стопанина си.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.