Iceman Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 (редактирано) Изтекаха мми очите да гледам през последните 20 30 дни билети до Stavanger или до Bergen но цените са такива ....или поне аз не мога да намеря цена по малка от 290 евро на човек при това мисля е това е цена само с ръчен багаж.Същата работа се получава и за Фарьорските острови (първо до Копенхаген после от там до Фарьорските ) цена около и над 400 евро ,което и на мен ми се вижда скъпо но ..... ? Всъщност за нас няма никакво значение юли или август ще сме в Норвегия или на Фарьорските или обратното ,цената в случая е определяща ....Забравих да кажа че и разцъквам и през Бургас норвежците...но пак едни гадни цени... можем да летим от Варна ,Букурещ , Констанца ,Бургас, Истанбул и София ....ако някой може да помогне ще съм страшно благодарен , не бързаме ...но ми е някак притеснено......в краен случай действам Редактирано 20 декември, 2015 от Iceman Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 Ето ти варианти за Норвегия: http://bit.ly/1Rxh4cV, но дотогава има толкова време, че дори не трябва да почваш да планираш .. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 Дали пък търсенето не дава нужните резултати поради факта, че Фарьорските острови се изписват по друг начин? 1 Връзка към коментар
Iceman Публикувано: 20 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 (редактирано) Прав си ... извинявам се за правописната грешка но пък търсачката си я настройвам на FAE това е летището там и пак цената си е височка...ей ся ще коригирам въпросните острови :) Благодаря Коригирах ги ....но заглавието не мога да го пипам (ако може модератора да го промени ще се радвам ) ,лично аз много се дразня на такива грешки а пък в случая аз съм идиота .... Редактирано 20 декември, 2015 от Iceman 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 Коригирах ги ....но заглавието не мога да го пипам (ако може модератора да го промени ще се радвам ) ,лично аз много се дразня на такива грешки а пък в случая аз съм идиота .... Хайде, хайде, без преувеличения. Не прави от мухата слон. Връзка към коментар
Препоръчани мнения