Oshko Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 Цената на билета в момента се движи около 650-700 евро, един ден по-рано(25.3-8.4) е малко по-малко, с разни определени карти още малко надолу, до малко под 600. Въпросът ми е това добра цена ли е по-принцип или да изчакам? Ясно е, че никой не е врачка, да знае как ще се движи цената, просто някакви предположения? Лошото е, че няма и много време за чакане, а вече съм се възрал с круиз. Може и на отделни билети да ходим до Париж и от там с XL или Corsair или Air Caraibes, обаче и така за моите дати не се спестява толкова, че да си струва упражнението. Norwegian имат прилични цени от New York, Boston или Балтимор, обаче в момента София-Ню Йорк е далеч от дъното си и тотала излиза над 700 евро. Като цяло бих дал 50 евро над най-ниската цена за по-удобен полет. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 Според мен е ок цената. Промоционално от Париж се приема нещо в района на 350-400 евро, с добавките от София си гони твоята цена. Промоция може и да излезе, но предвид фиксираните дати ще е доста на късмет... 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 Оптималната цена би била около 450 от София, на отделни билети .. преценявай си. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 21 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 декември, 2015 (редактирано) Оптималната цена би била около 450 от София, на отделни билети .. преценявай си. Толкова малко? Успяваш ли да намериш около моите дати или за по принцип става дума за дестинацията? Редактирано 21 декември, 2015 от Oshko Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 декември, 2015 Сподели Публикувано: 21 декември, 2015 По принцип Връзка към коментар
Препоръчани мнения