Прескочи до съдържание

Да започна от тук

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте магеланци,

Да взема да се представя, а не само да се радвам на пътешествията ви тихомълком. За приятелите съм Тити, спрягам глагола „живея“ в София, занимавам се административна бумащина.

Виртуално все някъде пътувам, реално съм със скромен километраж.

Моите пътешествия са по-скоро с автомобил, т.к. сме диви къмпингари с  половинката, но и самолетните преживявания не ми липсват ( за първи път се качих на самолет, когато бях на 15 год. и от любопитство посетих тоалетната в самолета, само че ми беше трудно да се отключа. Пак на този същия полет ми обърнаха целия багаж, вкл. кърпичките за еднократна употреба бяха извадени от неразтваряното пакетче – явно им изглеждах много съмнителна  :D )

На този етап временно съм само на виртуални пътешествия, но все някога ще стигна и реално до тези места.

Благодаря на всички за споделеното и на Георги за това прекрасно място, което е създал :) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря, Поли :)

Забравих да спомена за къде пътувам виртуално

Хърватска – едни 10 дни съм начертала , втора година се разминавам с тях и с Плитвичките езера

Лисабон – и 2009 и сега ще пропусна концерта на Депеш Мод там :(

Аржентина и Индия са ми детска мечта.

Перу  ….

• Харесвам 1
Публикувано:

Добре дошла, хубавото тук е че има какво да се научи от абсолютно всеки. Скромно се представяш, някак срамежливо, но от 7 изброени от теб държави не съм бил в три, винаги има за какво да си завиждаме един на друг, основно благородно :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.