stanimir Публикувано: 25 декември, 2015 Публикувано: 25 декември, 2015 (редактирано) Не е най-удачният сезон за Русия , но ако някой все пак има път нататък Pegasus имат промоция. За хора на които Истанбул е удобна изходна точка офертата не е лоша. Това е само с ръчен багаж. За чекиран доплащането е по 5 евро на отсечка. Редактирано 25 декември, 2015 от stanimir 7
Branko Публикувано: 25 декември, 2015 Публикувано: 25 декември, 2015 Добра оферта.На мен до Санкт Петербург ми се ходи.Ще проверя от Москва как са полетите
stanimir Публикувано: 25 декември, 2015 Автор Публикувано: 25 декември, 2015 Turkish пуснаха подобни конкурентни цени и през jetcost - овете може и с тях някъде на 120 евро. Пак там цената на Пегасус пада до около 100 евро. 1
Mary Публикувано: 25 декември, 2015 Публикувано: 25 декември, 2015 Turkish пуснаха подобни конкурентни цени и през jetcost - овете може и с тях някъде на 120 евро. Пак там цената на Пегасус пада до около 100 евро. Със сигурност с Turkish за нас е по-удобно, защото летят от Ататюрк. stanimir- е, много изкушаващи оферти пускаш тези дни! 2
Branko Публикувано: 25 декември, 2015 Публикувано: 25 декември, 2015 Въпроса е дали март е подходящ за там и финския залив
stanimir Публикувано: 25 декември, 2015 Автор Публикувано: 25 декември, 2015 (редактирано) Възможни са и комбинации между двете авиокомпании на подобна цена с оглед по-удобни часове на полетите. Примерно за датите които съм посочил отиване с Turkish / връщане с Pegasus e 107 евро. Лино аз бих пътувал към Русия единствено между юни -септември. С оглед политическите събития предполагам ще се радваме на постоянно ниски цени дори лятото P.S. Сега погледнах - Turkish са заложили подобни цени и за лятото !!! С разни по-екзотични карти като Viabuy пада на около 80 евро при Пегасус . Редактирано 25 декември, 2015 от stanimir 2
vl_stamboliev Публикувано: 25 декември, 2015 Публикувано: 25 декември, 2015 (редактирано) Добра оферта.На мен до Санкт Петербург ми се ходи.Ще проверя от Москва как са полетите Честита Коледа! За Санкт Петербург ти препоръчвам от Москва влака стрела. Стига за 2 часа и спира точно в центъра на Санкт Петербург. Редактирано 25 декември, 2015 от vl_stamboliev 2
stanimir Публикувано: 25 декември, 2015 Автор Публикувано: 25 декември, 2015 И се избягва ужасният трафик до летищата. Наскоро моя позната пътува близо три часа в задръстванията привечер от летището до центъра. 3
alex0001 Публикувано: 25 декември, 2015 Публикувано: 25 декември, 2015 И аз само хубави неща мога да кажа за влака стрела (Сапсан).Доста по-комфортно пътуване в сравнение с който и да е самолет и те спира на центъра на Санкт Петърбург.Август месец намерих билети за по 25 евро в посока през някаква руска туристическа фирма. 1
stanimir Публикувано: 25 декември, 2015 Автор Публикувано: 25 декември, 2015 "Сапсан" всъщност пътува малко под четири часа и актуалната цена е около 33 евро на посока. 2
Щастливеца Публикувано: 26 декември, 2015 Публикувано: 26 декември, 2015 stanimire и аз официално те "мразя". 2
stanimir Публикувано: 26 декември, 2015 Автор Публикувано: 26 декември, 2015 Ето , че и Аерофлот дават доста сходни цени. Разликата между трите АК е в порядъка на 20-30 евро за двупосочен.За сведение до София летят на около 300 евро. Вариантите са през Виена (често с най-кратък престой) или някъде в Германия , или Холандия съответно с Аустриан , Луфтханза или КЛМ . Там се намира за около 160-180 евро. Битката за Москва обаче явно е от Истанбул
Hollywood Публикувано: 26 декември, 2015 Публикувано: 26 декември, 2015 (редактирано) за 300 евро е постижа цена от софия до петербург и с прекачване в московата. взимат се четири еднопосочни билети и оставяте няколко дни за ходине из москва. до стамбул не е малко времето и харченето Редактирано 26 декември, 2015 от Георги 1
stanimir Публикувано: 26 декември, 2015 Автор Публикувано: 26 декември, 2015 Истанбул е вариант за хора на които им е по-удобно спрямо София , или поне им е удобно. Погледни картата на България. Не всички тук са софиянци Написал съм го още в първия пост. 1
stanimir Публикувано: 26 декември, 2015 Автор Публикувано: 26 декември, 2015 За 300 евро може OJ и няма смисъл връщането в Москва.
Hollywood Публикувано: 26 декември, 2015 Публикувано: 26 декември, 2015 Що бре, 300 ефро е добре за 4 на флотовете, па и багаж цепиш. Авиациате е предимно в софето, провансът е сезонен. Найдобре с таром и евтино
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега