pavlin Публикувано: 1 януари, 2016 Публикувано: 1 януари, 2016 Казвам се Павлин,живея в Русе на 47 години съм.Сравнително скоро разбрах за форума и смятам че е много интересен и полезен.Преди някои от пътуванията ми съм изпитвал нужда от информация за маршрутите и не винаги съм успявал да открия в български сайтове,за това мисля че вашата роля е важна.Ходил съм във всички държави в Европа без Норвегия Финландия Исландия и прибалтийските републики.От другите континенти -Грузия Турция Кипър Мароко.Голямата ми страст са пътуванията с кола ,но понеже не мога да отделям повече от шест седем дни,възможните дестинации започнаха да се изчерпват.От скоро започнах да практикувам самолет+рент а кар.Ще се опитам да споделя някои от маршрутите ми ,както и да потърся информация за следващите ми планове и се надявам да си бъдем полезни Поздрав 8
Lyubina Публикувано: 1 януари, 2016 Публикувано: 1 януари, 2016 (редактирано) Добре дошъл! Нова година, нов късмет и нов форум Нови идеи! Редактирано 1 януари, 2016 от Lyubina
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега