Прескочи до съдържание

Представяне

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

Честита Нова Година!

Казвам се Бисер. На 45 години съм и съм от Плевен. Миналата година един Магеланец ми каза за Вас като пътувахме заедно в самолета към Тайланд. Още тогава се регистрирах, но едва сега през празниците попрочетох различни материали от форума и пътеписите за Азия и Гърция.

Със семейството ми обичаме пътешествията. Засега сме излизали един път извън Европа - до Тайланд, а в Европа пътуваме често.

През 2015 пътувахме до Монте Карло, като гледахме тенис турнира през април. Ако някой се интересува може да дам информация за дестинацията и турнира (билети, настаняване, транспорт), Турнирът е АТР 1000 и всички големи тенисисти играят там. Пътувахме и до Неапол и Крит през лятото.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Добре дошъл! Здрава и успешна Нова година! Много късмет и нови пътешествия!

Направо ме заинтригува с посещението ти на тенис турнира, защото съпругът ми освен, че играе тенис, все си мечтае да иде да погледа някъде най-големите. Ще съм ти благодарна за информацията :)

И ние пътуваме най-често сами, защото приятелите ни не споделят нашите пътешественически наклонности.Поздрави!

Връзка към коментар

Добре дошъл! Здрава и успешна Нова година! Много късмет и нови пътешествия!

Направо ме заинтригува с посещението ти на тенис турнира, защото съпругът ми освен, че играе тенис, все си мечтае да иде да погледа някъде най-големите. Ще съм ти благодарна за информацията :)

И ние пътуваме най-често сами, защото приятелите ни не споделят нашите пътешественически наклонности.Поздрави!

От линка по-долу си купуваш билетите след като се регистрираш. Сайтът е доста приличен. Няма измами. Регистрираш се, купуваш, и билета ти идва като ПДФ файл, който си го разпечатваш и го показваш на кортовете.

Като гледам още има билети за полуфиналите и финалите, но сигурно местата са гадни. Иначе за другите мачове има билети

http://billetterie.monte-carlorolexmasters.dspsport.com/dsp/WEB/Site/index.htm?wId=SMETT

Билети се купуват на ден за 1 корт. Не знаеш изобщо кой ще играе там, това се разбира от предходния ден.  Сингъл се играе на Централния и на по-малкия корт Принцес. Сега сме си купили за финала и полуфинала през 2016. Много е яко. За мачовете преди ½ и финала мачовете са по 4 на корт на ден.

Ние през 2015 от прикачената програма на 15.04 бяхме на централния, а на 16.04 бяхме на Принцес.  На Централния играят първите 4-5 в класацията на АТП, шампиона миналия шампион на Монте Карло и французите. На Принцес играят също много добри състезатели, билетите са по-евтини и ги гледаш от близо. На Централния ги гледаш от далеч. Първите места са за спонсорите.

Можеш да видиш какво се играе през съответния ден по-долу:

http://montecarlotennismasters.com/tournament/weeks-schedule/?lang=en

Това е полезно, понеже аз се бях засилил преди да си купувам билети за петък, а се оказа, че тогава са финали или полу-финали на каретата. Принципно съм фен на сингъла, не на двойките.

Спахме в Ница, като си запазихме апартамент в стария град. Апартаментът го наехме от www.homeaway.co.uk

Ако ходите през 2016 най-добре е с директен полет от Букурещ според мен ако не сте от София. От Плевен до летището там са 4 часа. 

От Букурещ летят директно:

https://www.blueairweb.com/

Те са ниско-бюджетни, 

и

http://www.tarom.ro/en/

Те са Националния им превозвач.

От София можеш да летиш с Луфтанза през Мюнхен или Франкфурт или с България Еър 

По време на екскурзията разгледахме Ница, Кан, Антиб, Ментон, Езе, Монако.

Ако имаш въпроси питай.

Поздрави!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.