palioto Публикувано: 6 януари, 2016 Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 Здравейте магеланци.Искам да резервирам два билета по отсечката Ница-Париж за края на април.!Въпроса ми е да резервирам ли сега на тези цени. Има ли шанс цената да падне или да не рискувам ?От вчера хвърлям по едно око в сайта и тенденцията е че цените се покачват . Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 януари, 2016 Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 Каква е цената ? Виж дали полет няма да е по-евтин , въпреки неудобствата. 1 Връзка към коментар
palioto Публикувано: 6 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 (редактирано) Цената е 36 евро на човек,вчера сутринта я видях през телефона на 25.Със самолет май под 50 евро трудно се намира,честно казано влака ми е приоритет. Спестявам знаеш време,транспорт от и до летище. P.S.Сега я видях на 25 евро,направо купувам Редактирано 6 януари, 2016 от palioto 2 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 6 януари, 2016 Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 (редактирано) Lowcost TGV PS: То пък не ходи до там. 25ка е ОК значи. Редактирано 6 януари, 2016 от MARTiNSHO 1 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 6 януари, 2016 Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 Цената е 36 евро на човек,вчера сутринта я видях през телефона на 25.Със самолет май под 50 евро трудно се намира,честно казано влака ми е приоритет. Спестявам знаеш време,транспорт от и до летище. P.S.Сега я видях на 25 евро,направо купувам купувай, не се чуди. Ние през лятото пътувахме с този влак от Ница до Париж. Купих билетите доста по-рано на цена от 35 евро 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 януари, 2016 Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 25 e супер . Купувай вярно. 1 Връзка към коментар
palioto Публикувано: 6 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 Благодаря за отговорите,купих билетите без да се замислям 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега