Прескочи до съдържание

Билет до Португалия в края на лятото


Препоръчани мнения

За юни месец има двупосочни билети по 117лв платени по банков път. В цената е включен голям салонен багаж.

Редактирано от maiche
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Страхотни сте! Вчера проверявах, но още нямаше цени. За датите, които искам излиза 125 евро отиване и връщане!!!! Само не мога да намеря дали трябва да се доплаща за багаж и колко....Maiche ти къде видя,че цената включва голям салонен багаж?

Връзка към мнение

Аз съм летяла с Blue Air. Пише го на сайта.

 

 

Each passenger, except Infants, is entitled to have only one carry-on baggage which may not exceed 10 kg and the size of 55 x 40 x 20 cm.
The carry-on baggage is free of charge.

Редактирано от maiche
Връзка към мнение

Благодаря на всички! Това ще са билетите!!! Юхууууу, ще ходим в Португалия!!! Скоро ще Ви тормозя и за маршрути и логистика, че досега не смеех да планирам в детайли, защото не знаех датите и локациите на полетите:-)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Да се похваля - днес ми пратиха потвърждения, така е официално - имаме билети за датите, които исках, директни, в удобни часове и по 160 евро на човек с багажа!!!! Благодарение на Вас ги купихме още на първия ден, в който ги пуснаха в продажба!Много Ви благодаря! Тръгването е от Букурещ, но за нас не е проблем, защото сме от Русе! Днес видях, че и Уиз пускат тази дестинация, но за "моите" дати няма полети, а за най-близките такива цената е около 160 евро без багажа...

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.