AlexandraKo Публикувано: 7 януари, 2016 Сподели Публикувано: 7 януари, 2016 (редактирано) Не зная дали точно тук му е мястото на питането ми, ако не е, моля, модераторите да го преместят: Търся самолетни билети София-Куала Лумпур и обратно. В Kayak ми излиза добра цена , ме препраща ето тук, дето сефте я чувам тази агенция. Някой има ли инфо по въпроса? Ех, Биг МаГ, къде си, че да ми дадеш съвет? https://book.omegaflightstore.com/payment.php?b35eef61-b532-11e5-849e-a187c134be1d&adnbf3 Редактирано 7 януари, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 януари, 2016 Сподели Публикувано: 7 януари, 2016 Не зная дали точно тук му е мястото на питането ми, ако не е, моля, модераторите да го преместят: Търся самолетни билети София-Куала Лумпур и обратно. В Kayak ми излиза добра цена , ме препраща ето тук, дето сефте я чувам тази агенция. Някой има ли инфо по въпроса? Ех, Биг МаГ, къде си, че да ми дадеш съвет? https://book.omegaflightstore.com/payment.php?b35eef61-b532-11e5-849e-a187c134be1d&adnbf3 Както винаги с непознати сайтове за билети, най-вероятно са ок, там където се различават повечето е в клиентското обслужване. Имаш доста полети, може да прецениш колко често ти се налага да търсиш помощ от сайта Все пак провери каква е цената в други сайтове. Тези изглежда са местна UK фирмичка, но имат логото на IATA, трябва да са ок. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Както винаги с непознати сайтове за билети, най-вероятно са ок, там където се различават повечето е в клиентското обслужване. Имаш доста полети, може да прецениш колко често ти се налага да търсиш помощ от сайта Все пак провери каква е цената в други сайтове. Тези изглежда са местна UK фирмичка, но имат логото на IATA, трябва да са ок. Благодаря ти, смущава ме разликата в цената с тази в АК - около 100 евро. Аз ли ги срещам за пръв път? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Благодаря ти, смущава ме разликата в цената с тази в АК - около 100 евро. Аз ли ги срещам за пръв път? Линка ти не работи, та не мога да видя за какви полети става въпрос и евентуално дали ги има по други сайтове. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Линка ти не работи, та не мога да видя за какви полети става въпрос и евентуално дали ги има по други сайтове. http://omegaflightstore.com/products/flights.php При мен работи, ето го пак. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Дай и датите, за които търсиш билети Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 (редактирано) Дай и датите, за които търсиш билети Примерно - 01-21окт2016. Говорим за тези полети: Departs: Sofia (SOF) BA0891 01/10/2016 14:20 Via: London Heathrow (4h 20m) To: Kuala Lumpur (KUL) BA0033 02/10/2016 16:05 Departs: Kuala Lumpur (KUL) BA0034 21/10/2016 23:05 Via: London Heathrow (2h 55m) To: Sofia (SOF) BA0890 22/10/2016 13:25 Total £340.12 inc. airport taxes and fees. Благодаря ти. :) Редактирано 8 януари, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
Childish Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 (редактирано) Няма за какво. Аз питах, за да може спецовете да ти помогнат. Аз не се броя за спец. Със skyscanner пак излизат толкова -> препраща те към ebookers Цената за двама е £688.84 (дала съм 2-22.10.2016) А от rumbo.es цената е 1,049.32 € за двамата, ако платиш с Маестро. (тук вече за 1-21.10) Така че, ако те притесняват тези omegaflightstore, можеш да ги заобиколиш. Редактирано 8 януари, 2016 от Childish 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Няма за какво. Аз питах, за да може спецовете да ти помогнат. Аз не се броя за спец. Със skyscanner пак излизат толкова -> препраща те към ebookers Цената за двама е £688.84 (дала съм 2-22.10.2016) А от rumbo.es цената е 1,049.32 € за двамата, ако платиш с Маестро. (тук вече за 1-21.10) Така че, ако те притесняват тези omegaflightstore, можеш да ги заобиколиш. Пак ти благодаря Ама все купувам билети от сайтовете на АК , сега реших да се пробвам с някой от сайтовете, но нямам опит(( Връзка към коментар
Childish Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 На сайта на Бритиш цената е 546е Ако летиш един ден по-рано е малко по-ниска. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 На сайта на Бритиш цената е 546е Ако летиш един ден по-рано е малко по-ниска. Нали за това питам, че в тоя сайт цената е със 100 надолу. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 (редактирано) Някой с лични впечатления, или някакво допълнително инфо по темата с Omegaflightstore ? Че се чудя за едни билети - смъква ми по около 20€ по 3 билета - общо 60€ , дали си заслужава за тази разлика да взема от тях, вместо направо от Iberia? Редактирано 15 февруари, 2018 от Фичо Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 Аз преди време питах, но не се реших да взема от тях. Малко след това Бритиш пуснаха някаква прИмоция,та си купих директно от тях. Някой друг, ако ги е ползвал , ще сподели. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 преди 1 час, Фичо каза: Някой с лични впечатления, или някакво допълнително инфо по темата с Omegaflightstore ? Че се чудя за едни билети - смъква ми по около 20€ по 3 билета - общо 60€ , дали си заслужава за тази разлика да взема от тях, вместо направо от Iberia? Взимал съм над 10 билета от тях. Бачкат безотказно. Обикновено издават билетите до 1 час след плащането. 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 преди 59 минути , Георги Матеев каза: Взимал съм над 10 билета от тях. Бачкат безотказно. Обикновено издават билетите до 1 час след плащането. Жорка, ако направиш блог Travel Reccomendations, под пари ще останеш, чеде - ще се сбъркат или да ти благодарят, или да те подкупват Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2018 (редактирано) преди 15 часа, Георги Матеев каза: Взимал съм над 10 билета от тях. Бачкат безотказно. Жоре, точно от теб очаквах включване и точно щях да те тагвам, че забравих при задаванетона въпроса. Мерси за инфото, щото в Trustpilot чета някакви страховити ревюта..., но аз на теб вярвам повече! Редактирано 16 февруари, 2018 от Фичо 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 16 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2018 преди 34 минути , Фичо каза: Жоре, точно от теб очаквах включване и точно щях да те тагвам, че забравих при задаванетона въпроса. Мерси за инфото, щото в Trustpilot чета някакви страховити ревюта..., но аз на теб вярвам повече! Ако вярвахме на страховити ревюта щяхме да взимаме билети само от сайтовете на авиокомпаниите Купувай смело, няма да сбъркаш. 6 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 16 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2018 (редактирано) преди 18 часа, Фичо каза: Някой с лични впечатления, или някакво допълнително инфо по темата с Omegaflightstore ? Че се чудя за едни билети - смъква ми по около 20€ по 3 билета - общо 60€ , дали си заслужава за тази разлика да взема от тях, вместо направо от Iberia? Разпиши схемата за тези 20 евро надолу ако се получи и имаш възможност. /Да не би да успееш да свалиш цената на LEVEL?! / По темата: Купувал съм веднъж, защото при тях цената беше най-ниска. Даже не се замислих за възможни проблеми. Бързо издадоха билетите, в същия ден. Редактирано 16 февруари, 2018 от Таньо 2 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 16 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2018 Миналата седмица два пъти купувах билети на TAP Portugal от тях. Цената с тях беше около £10 паунда надолу спрямо сайта на TAP. PRN номерата пристигнаха след 30-ина минути на пощата. Проверих ги в ТАР и си бяха ОК. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2018 (редактирано) преди 4 часа, Таньо каза: Разпиши схемата за тези 20 евро надолу ако се получи и имаш възможност. /Да не би да успееш да свалиш цената на LEVEL?! / Да, за Level иде реч - линковете, който си дал в темата аз промоциите на Iberia към Френските Антили - от Momondo прехвърля към Omegaflightstore, които свалят по около 10€ на полет или съответно 20€ за двете посоки. Редактирано 16 февруари, 2018 от Фичо 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега