lubka13 Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Има ли някой идея как най евтино да стигна до Мадрид на 26/02/16.Датата е фиксирана.На 27/02 летя за Мексико Сити.Пробвах различни варианти,но тази седмица всички компании вдигнаха цените.Ако някой може да помогне....Благодаря !!! Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 (редактирано) Skypicker предлага това: 99 € мисля, че е разумна цена за директен полет Редактирано 8 януари, 2016 от chandni Връзка към коментар
S.Petrov Публикувано: 8 януари, 2016 Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Ако Букурещ ти е удобен вариант, Ryanair дават цена от 29,99Е за тази дата. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 След като ще ходиш до Мексико, предполагам си с куфар? Едноспочен ли ще е полета? Връзка към коментар
lubka13 Публикувано: 9 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Благодаря за вниманието ! На отиване мога да комбинирам и с нискотарифните ,но на връщане ще трябва да чекирам поне 1 багаж. Отиването ми трябва да е на 26/02, а връщането може да е на 3,4 или 5 /04. Идеята ми беше да си подсигуря отването,тъй като датата е по-близка,а връщането ми е флексибъл и по нататък във времето .така че може да излезе офертичка... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Благодаря за вниманието ! На отиване мога да комбинирам и с нискотарифните ,но на връщане ще трябва да чекирам поне 1 багаж. Отиването ми трябва да е на 26/02, а връщането може да е на 3,4 или 5 /04. Идеята ми беше да си подсигуря отването,тъй като датата е по-близка,а връщането ми е флексибъл и по нататък във времето .така че може да излезе офертичка... И според мен е най-доброто това, което е пуснала chandni, поне ако друго летище освен София не е вариант. Може и да може да се свали цената с още 10-20 евро, в зависимост от картите, които имаш, но не съм сигурен. Връзка към коментар
Препоръчани мнения